|

Salut,as vrea sa-mi cumpar un laptot Macbook pro 17 inch mid 2009 si as dori sa vad mai multe pareri despre acest device inainte sa-l iau.Din moment ce modelul e unul destul de vechi sunt foarte curios cum se descurca sistemul de operare.

Inteleg ca nu mai primeste update.Procesorul la ce capacitati ar functiona? Merita cumparat pe sfarsit de 2018? PS nu am mai avut un Mac pana acum.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Avand in vedere ca nu se mai face update, problemele pot aparea cu "tehnologiile noi" folosite in ultima vreme.
Inainte sa dai banii, intai fa-i cateva teste: verifica in browser (Safari) daca poti viziona filmele de pe Youtube, casutele tale de e-mail (si alte site-uri vizitate mai des de tine) daca le poti accesa.
Poti avea surpriza sa nu functioneze deja cateva din ele pe acel MacBook.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Foate lent:
http://browser.geekbench.com/macs/50
Adauga la asta problemele pe care le vei avea cu softul, care nu poate fi updatat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu daca nu mai primeste update cum spui tu sau altii, eu am vazut ca au pe ele Nu asta ultimul OS Mojave, alantu dinainte, si nu cred ca nu se poate pune si Mojave.nu are cum sa nu mearga.


Cum ruleaza? Brici daca stii cei ala brici,nu ai probleme,mai stabil decat aple la computere,ce zic eu la comptere la orice nu sunt alte produse.
Procesorul la ce capaciti ar functiona? Pai ce treaba ai tu cu capacitatile unui procesor?
Nu am inteles niciodata de ce romanii isi fac singuri de lucru laughing ba sa puna nu stiu ce,ba sa modifice mai stiu eu ce si tot asa. Odata ce fabricantu ala a facut acel dispozitiv asa cum este,inseamna ca lucreaza, functioneaza cel mai bine la parametrii respectivi, atfel faceau ei direct modificari si alte alea.

Daca merita cumparat? Pfff daca e sa vorbim doara, eu as zice ca nu, eu de exemplu vreau laptopul ala ultimu aparut, tot macbook pro de 15 inchi,eu pe ala las lua,asta daca ar fi dupa mine laughing si as lua cel mai tare,ba as da comanda si as baga procesorul cel mai tare,video la fel si ceva de mijloc hardu,memoria undeva la maxim si ala ar fi,sau ala as fi eu laughing ca iti cam usuca buzunarele.
Deci fiecare cumpara de ce posibilitati are.Tu daca nu ai bani cumperi de ce bani ai.
Depinde si ce vrei sa faci cu acel laptop,daca il folosesti pentru jocuri,afla ca nu ruleaza jocuri,dar asta nu e vina lu Apple e vina alora care fabrica acele jocuri,sunt mana in mana cu Microsoft, sau cine stie ce intelegere au, asa ca pentru jocuri folosesti calculatoare cu wind.

In rest Apple bate orice calculator, la orice aplicatie, bine la aceleasi spepcificatii vorbesc, plus de asta nu ai nevoie de antivirus, eu din 2013 de cand am o raie de iMac,nu am facut nimic, niciodata, intru pe unde vrea oricine, nu am nici o treaba.
Pfff frate cat a mai trecut, dar asta e, o sa tin junghiul asta de iMac cred ca cel putin vreo 10 ani, asta pentru ca la momentu respectiv am luat totu ce se putea pune pe el cele mai bune, ma refer video, procesor, memorie ...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează