| TheSeventhSin a întrebat:

Salut as vrea si eu o placa video la fel de buna ca si Radeon RX 480 G1 Gaming 4GB dar sa fie nVidia.(tot la banii astia poate chiar mai ieftin dar sa fie buna.
Si sa-mi spuneti daca se potriveste cu :
http://www.pcgarage.ro/procesoare/intel/skylake-core-i5- 6402p-280ghz-box/
http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/gigabyte/ga-h110m-s 2h/

Răspuns Câştigător
| JustCosmin a răspuns:

Pai de ce nVidia? Daca vrei mai ieftina, ia modelul xfx: http://www.pcgarage.ro/placi-video/xfx/radeon-rx-480-rs-4gb-256-bit/ si placa de baza un Asrock: http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/asrock/b150m-dvs-r20/

| TheSeventhSin explică (pentru JustCosmin):

Eu prefer Intel si nVidia, nu amd si radeon.

| JustCosmin a răspuns (pentru TheSeventhSin):

Atunci ia un 1060, daca tot nu-ti place radeon.

| TheSeventhSin explică (pentru JustCosmin):

E mult mai buna Radeon adica mai bine las mofturile de o parte daca zici ca e mai buna.
Placa pe carea am ales-o eu nu e buna? Cea pe care ai ales-o trebuie facut uppdate de bios? pentru i5- 6402p?
Stii cumva daca pot sa-mi cumpar pc-ul facut din piese facut si sa-l platesc in rate?

| JustCosmin a răspuns (pentru TheSeventhSin):

S-a demonstrat in teste ca RX480 este mai buna decat 1060, nu iti spun asta in nume de rau. Este buna si cea aleasa de tine, dar mie imi inspira incredere mai mare un Asrock. Pentru ambele placi de baza, trebuie update de bios. In legatura cu ultima intrebare, tu ai ales doar 3 componente, ca sa faci un desktop intreg, mai ai nevoie de HDD, sursa, rami, carcasa. Astea le ai deja? Si da, daca vei alege sa configurezi PC-ul la PcGarage, iti ofera si montaj (vezi aici preturi: http://www.pcgarage.ro/servicii ) si poti sa iei unitatea si in rate: http://www.pcgarage.ro/info/plata/in-rate/ Vei ajunge sa platesti mai mult pe unitate daca o iei in rate, dar riscul asta ti-l asumi daca alegi plata in rate.

| TheSeventhSin explică (pentru JustCosmin):

Http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2334746/ acesta era wishlistul meu dar am sa schimb cei 16 rami in 8(nu dual chanel) iar procesorul i5- 6402p si placa video rx-ul ala si placa de baza pe care ai ales-o tu.

| JustCosmin a răspuns (pentru TheSeventhSin):

Din punctul meu de vedere, SSD-ul este foarte scump. E corect ca ofera o alta experienta in jocuri, dar eu as propune sa ramai cu HDD de 1TB deocamdata, si cand vor mai fi reduceri masive de pret, atunci sa iei. S-au vandut SSD-uri si la 250 lei, de aceea mi se pare mare pretul. Memoria RAM poti sa alegi asta: http://www.pcgarage.ro/memorii/crucial/8gb-ddr4-2400mhz-cl17-12v-1/. Carcasa trebuie schimbata, propun un http://www.pcgarage.ro/carcase/zalman/z3-plus/ sau versiunea Z3 care e mai ieftina (are un ventilator mai putin). Sursa ceva mai puternica si la fel de buna, de la Sirtec: http://www.pcgarage.ro/......nze-500w/.

| TheSeventhSin explică (pentru JustCosmin):

Http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2337354/
Ce parere ai? Adica l-am facut din nou aproape la celasi pret ca cel vechi doar ca placa video si procesorul e mai bun, dar am facut in loc de 16 ram in 8 ram si am scos ssd-ul ala.
Mai trebuie ceva schimbat? Sugestii si as vrea sa stiu si de ce anume trebuie sa schimb acel lucru.

| JustCosmin a răspuns (pentru TheSeventhSin):

Este ok si carcasa aleasa. Poti alege sa ti-l monteze baietii acolo la pcgarage. Uite si un cod de reducere de 1% in caz ca te va ajuta: 1WYG8QJY.

9 răspunsuri:
| SSH21 a răspuns:

Am si eu un cod de reducere pe PCGarage. KMNJ4EMY
Bafta!