|

Salut.

Aseara, in timp ce ma jucam, rezolutia ecranului s-a schimbat singura, fara sa fac nimic. Am incercat sa o schimb inapoi dar cand dau la setari de ecran, imi apar doar 4 rezolutii, nici una fiind cea nativa.

Mentionez ca am windows 10 iar rezolutia nativa monitorului este 1440x900. Monitorul este unu LG, mai mult nu prea stiu despre el.

Daca mai este nevoie de vreo informatie, va rog sa lasati un mesaj mai jos si voi raspunde in cel mai scurt timp posibil.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Asa situatie apare cand nu sunt instalate sau cand sunt corupte driverele placii video, deci cred ca trebuie vazute driverele placii video sa fie instalate si atunci ar trebui sa apara si rezolutia nativa a monitorului. Alta solutie e reinstalarea windows-ului, reinstalare care ar rezolva toate problemele legate de soft si drivere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Alta solutie: click dreapta pe desktop in spatiu gol, Display settings, Dysplay adapter properties, List all modes si se alege rezolutia dorita. Totusi daca nu apare in meniul obisnuit de schimbare a rezolutiei presupun ca sunt ceva probleme cu driverele sau au fost modificate niste setari inaccesibile in mod obisnuit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează