|

Salut. De cam o luna am o problema cu windows 10 imi tot apare un mesaj ca licenta va expira si ca trebuie sa activez windows din setari. Cum s-a intamplat totul:Vechiul meu calculator s-a stricat iar sora mea mi-a dat laptopul ei cu windows 10 pro 32 bits, windows-ul a fost bagat de iubitul ei dar nu mai am cum sa aflu daca l-am primit cu licenta sau nu.

Totul a mers bine, jocurile mergeau fara probleme si erori nu avea. Dar din anumite motive care nu au legatura cu ceea ce s-a intamplat am dat reinstall windows fara sa sterg driverele si mi-am pus un nou cont de utilizator, totul mergea la fel ca prima data cand am primit laptopul. Apoi crezand ca mi-am incetinit windows-ul cu niste programe pe care le-am instalat am dat in reinstall cu alt cont de utilizator. Dupa a fost ok si nu am mai facut nimic si nu am mai instalat nimic in afara de steam si cateva jocuri de pe el. Am stat cam o luna, ma jucam linistit in intervalul asta de timp fara sa am probleme si intr-o zi fara motiv apare cand deschid laptopul mesajul asta ca licenta va expira si am verificat la this pc > properties si in setari daca am windows-ul activat, si il am dar mesajul asta il primesc de 3 ori cand pornesc laptopul si de 2 ori peste 1 ora si 30 min cam asa. Nu conteaza ce fac pe el, tot imi apare din senin si nu mai stiu ce trebuie sa fac ca sa scap de anuntul asta. Si la setari la activation nu scrie data de expirare a licentei dar scrie ca windows-ul este activat.Daca stie cineva un program sau orice solutie sa nu mai primesc mesajul asta, pur si simplu sa dispara pentru ca este enervant. Am incercat multe solutii precum sa intru in services si sa dezactivez windows licence manager sau sa umblu in local group sa activez nu stiu ce chestie. nu mai tin minte cum se numea. Am incercat sa si intru in command prompt ca admin sa scriu slgmr -rearm nici asta nu mai stiu cum era ca am folosit-o acum ceva timp si nu tin minte cum era exact.Cand apare mesajul ala cu expirarea licentei jos in bara apare o casuta, m-am uitat in task manager si am dat la open file location si este in folderul system32 sub forma de LicencesUI.exe

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine e sa instalezi de zero un windows curat si dupa instalare sa il activezi.

1 răspuns:
| a răspuns:

Din moment ce iti expira licenta inseamna ca ai windows-ul piratat, adica e activat dar nu cu o licenta care trebuie, cum am spus e piratat nu ai ce face e nevoie sa il cumperi daca nu vrei sa iti mai apara acel mesaj!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează