| raul230 a întrebat:

Salut, deci nu stiu de ce cand apas pe iconita de wi-fi de pe laptop nu imi mai apare nimic, am incerc absoult tot aia cu device manager, am dat Default BIOS, degeaba am schimbat wireless lan, tot nu merge. Ceva idei?

3 răspunsuri:
| flixbuster a răspuns:

Daca ai switch hardware (buton dedicat) pentru inchidere wireless vezi sa nu fie pe pozitia off.
A doua chestie, daca nu ai switch hardware, vezi ce tasta Fx (x de la 1 la 12) are simbol de wireless pe ea si apas-o in combinatie cu Fn - este switch software pentru inchidere wireless de aceasta data.
A treia chestie, sa nu fie desfacute contactele de pe placa wireless (sunt doua fire cu o prindere mai speciala). Trebuie desfacut un capac de sub laptop ca sa ai acces. In functie de model laptop cauta pe net si gasesti unde si cum.
Daca il desfaci si verifici contacte la modul wireless si tot nu merge, poti presupune ca e defect modulul si il poti schimba cu unul identic sau oarecare - gasesti la mana a doua pe olx sau okazii (sa cumperi doar cu proba daca nu e cu garantie din magazin).

Am exclus varianta dumb in care nu ai instalat driverele placii wireless.

| DonarisDona a răspuns:

Am avut o problema asemănătoare și am dat restart. Poate funcționează

| Nicolas1338 a răspuns:

Am avut o problema si eu la leptopul meu mai vechi caci nu mai gasea nici un wireless fara cablu.
Daca nu ai cablu de internet sa il bagi direct in calculator poti sa iti cumperi ca un fel de stick doar ca daca il bagi in laptop iti detecteaza wirelessu el, nu laptopul.

Daca te intereseaza, iti recomand sa mergi la un magazin de calculatoare ceva din orasul tau si sa intrebi, trebuie sa stie despre ce vorbesc.