| Brailitza2105 a întrebat:

Salut, detin un laptop Asus fx504 cel cu display de 120 hz si 16 gb ram ...doresc sa ii adaug si un ssd...ce imi recomandati?

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Daca ai dual drive, si n-ai probleme cu garantia, si suporta M2 un Wd Green e destul http://bit.ly/2HqlrI6 la 165 ron. Daca vrei mai mult, se poate si mai mult. La fel si pe Sata. Vezi daca mai ai garantie, daca ti-l schimba gratis/contra cont ei sa nu pierzi garantia. Din cate vad pe Crucial merge sa ai si m2 si sata, tu iti iei de care vrei. Poti sa pui un caddy daca ai dvd rw si sa ilocuiesti dvd rw cu un ssd sata. Daca e modelul asta http://bit.ly/2XHBTcq (e singurul fx504 cu 16gb pe care-l vad pe acolo) are dual drive, si e ok/merge sa adaugi m2. Depinde ce buget ai.

3 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Orice ssd care costa usor peste 200 de lei de la un brand cunoscut Samsung de ex. evo care sunt mai scumpe decat concurenta.
Depinde la ce iti trebuie.
Cu singuranta merge orice SSD M2 pe care il adaugi in locul dvd rw daca ai asa ceva.

| NLS a răspuns:

Cum a zis si CM7YRE, daca ai buget mare si un slot M.2, ia un M.2 de la Samsung sau un WesternDigital, din punctul meu de vedere 256GB este minimul acceptat/recomandat pentru zilele noastre.

Daca vrei un plus de viteza la pret mic, si nu ai nici M.2, ia Crucial sau WesternDigital pe SATA, DACA ai o unitate optica pe care sa o inlocuiesti cu un HDD/SSD caddy.

Răspuns utilizator avertizat