|

Salut. Doresc sa achizitionez un telefon. As opta intre Samsung si Iphone (Samsung S6 Edge/Iphone 5S). Voi pe care mi-l puteti recomanda si de ce? Care este experienta voastra cu aceste telefoane? Multumesc

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna! Eu de 2 ani detin Samsung S6 modelul simplu nu curbat si ti-l recomand, nu am avut decat o singura problema cu el minora de altfel cu bateria dar s-a rezolvat rapid si functioneaza ca nou. Nu mi s-a intamplat niciodata sa mi se supraincalzeasca telefonul sau sa mi se blocheze, cel putin in cazul meu nu a fost problema. Pentru ce il folosesc eu respectiv jocuri, retele sociale, etc e super bun. La Iphone nu ma bag, din punctul meu de vedere nu merita mie spre exemplu nu-mi place deloc sistemul lor de operare si la partea cu designul mi se pare mult mai reusit cel de la Samsung. Dar, pana la urma tine de gusturile fiecaruia.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

S6 Edge clar...
iPhone 5s...nu mersi., suntem in 2017.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Samsung. De ce? Pentru ca e Samsung! Iphone 5s? Ma faci sa rad. Mie imi plac telefoanele cu ecran mare ca sa am ce ecran sa privesc. Un prieten are iphone 5s si sincer abia ma uit la el. E mic, ecranul mic, iar scrisul se vede atat de marunt... Nu stiu, asa mi se pare mie. Sa nu mai zic cate probleme a avut cu el. Ce sa zic, alegerea iti apartine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează