|

Salut! Ieri mi-am cumparat un telefon nou (Asus ZenFone 2 Ze551ML). Bun, il deschid intru pe el stau vreo 3 ore pe yt si mai am baterie 60%. Apoi am primit notificari sa upgradez sistemul. I-am dat upgrade si apoi intru iar pe yt si in apoximativ o ora se descarca 50%. Si ma mira faptul ca are 3000 mah, inainte avea un telefon cu baterie de nici 2000 mah si ma tinea 2 zile lejer, cu toate aplicatiile actualizate si Android 5.1. Cum as putea sa il fac la fel ca inainte (adica ceva gen downgrade) sau cum se zice. Inafara de revenire la setarile din fabrica, alta solutie nu este?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Dai un factory reset, daca nu se rezolva il duci la service.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Atunci cand cumperi un telefon nou, trebuie sa il lasi la incarcat cam 8 sau 12 ore (citeste instructiunile) ca bateria sa se formeze.
Daca nu lasi la incarcat sau in timp ce se incarca umblai pe el atunci este posibil ca bateria sa se deformeze si sa dureze mai putin (adica sa se descarce mai repede)
Am avut o tableta de la Samsung pe care m-am jucat inca de cand am primit-o, iar acum imi ia 3 ore sa o incarc si ma tine 1 ora pana se descarca.
Acum am primit un Samsung Galaxy S 7, si desi a fost greu, l-am lasat toata noaptea. Acum imi ia aproximativ de a 45 pana la o ora sa se incarce si ma tine 3, 4 chiar si 5 zile. Eu iti recomand sa il lasi sa se incarce pentru o perioada lunga de timp, altfel se strica

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat