|

Salut mi-am facut cont de paypal si vreau sa castig bani online, stiu sa codez in html si sa fac site-uri dar chiar nu imi place sa administrez un site si nu prea pot sa fac blogging(nu sunt genul de om), asa ca am decis sa fac survey-uri, am intrat pe multe site-uri dar majoritatea dintre ele vor doar opiniile oamenilor din SUA si UK asa ca Romania are maxim 2 surveyuri pe site. Stie cineva un site care chiar are surveyuri si cu care pot face cativa banuti( nu vreau multi, doar asa sa castig si eu ceva).

P.S: am incercat: MarketAgent si PaidViewPoint

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

MarketAgent trimite destul de rar (de cateva ori pe an), dar macar plateste binisor. Poti incerca si Mobrog, trimite sondaje mai des, dar mai slab platite.
Personal, am folosit Ayuwage (PTC, survey-uri nu prea erau) o perioada, dar dupa ce am primit doua plati de 5$ si mai aveam doua in asteptare, mi-au blocat contul pe motive total aiurea, iar dupa nici macar la email-uri nu au raspuns.
Cu alte cuvinte, nu poti castiga cine stie ce cu aceste site-uri, decat daca ai foarte multi referali, iar acestea sunt serioase. Nu este deloc usor sa faci bani online, tot blogurile si canalele de Youtube raman baza (desi este foarte greu sa reusesti acolo, deoarece sunt milioane de oameni care concureaza), dupa parerea mea.
P.S. Mi-am amintit de un site numit Postloop, unde esti platit ca sa raspunzi pe diferite forumuri. Plateste cam 7 centi pe raspuns, dar trebuie sa fie raspunsuri destul de lungi si in limba engleza.
Bafta si sper ca am fost de ajutor!

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca retele CPAwinking
Intra pe CPAElites!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu stiu sa codez in html, css si php. Ai putea sa iti creezi un site unde sa iti expui celelalte proiecte si poate sa le vinzi. Vei putea castiga din vanzari si din anunturi(daca vrei sa le adaugi pe site).
Orice ai alege este mult de munca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Andreww97):

Multumesc nu m-am gandit la asta, o sa vad ce pot face. Tu ai reusit sa faci ceva bani din asta? Btw si eu am 14 si stiu sa codez in html si css (mai putin php ca am uitat destul de multe chestii dar e usor sa reinvat)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru hek123):

Stii, nu am incercat inca, pentru ca, asa cum am mai spus e mult de munca. Te pot ajuta. Daca vrei sa colaboram trimite-mi un mail la raffy.97@yahoo.com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti incerca sa intrii pe fiverr.com. Este un site unde poti pune anunturi si vinde diferite servicii online. Poti vinde site-urile tale.
P.S Se vand mult mai bine daca le dai cu tot cu codul sursa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Cum dai funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează