|

Salut! Mi-am facut un pc pe piese si mi se pare ca am putine frame-uri, imi poate spune cineva daca e ok? Detin un GTX 1060 6gb, i5 6600, 1x8gb ddr4. In unele jocuri placa video nu are gpu usage mai mare de 15-20%, ce sa fac ca sa se utilizeze la maxim? Am instalat OXC de la EVGA si am setat sa lucreze placa video la maxim (Kboost) si placa video scoate un sunet mai ciudat si arata ca am 0% usage in jocuri. Am dezactivat HPET, VT-d, am ultima versiune de driver, ce sa ii fac? E din vina ca am adaptor hdmi - vga la un monitor 60hz 1280x1024? Am 230 fps CSGO, 70+ ETS 2 toate ultra, e ok la rezolutia asta? Dau funda!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Sistemul e giga-ok, mai ales daca discutam de 1280X1024. La rezolutia aia poti sa scazi frecventa placii cu 20-30%, ca tot ar trebui sa stea lipita de 60 fps la orice setari de calitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, ai încercat să îți setezi jocurile pe high priority?
Dacă ai windows 10, deschide task manager-ul ( având jocul respectiv deschis ), apasă M2 ( mouse2 sau click dreapta ) pe jocul respectiv, mai jos vei avea 'Go to Details', apasă-l iar acesta te va duce la o listă cu programe, nu apeși nimic, tu vei avea jocul deja selectat, după care pui cursorul pe joc și apeși iarăși M2 și vei avea 'Set Priority', du cursorul pe el și apasă pe 'High'.

Sau, dacă jocul este pe steam, intră în launch options [ Steam --> Library --> M2 on game --> Properties --> General --> Launch options și adaugi următoarea comandă: '-high' ( fără ghilimele )].

Pentru a doua întrebare, chiar este foarte bine că ai atâtea fps-uri, mai ales pe high / very high.
Dar pentru CS:GO îți recomand să lași doar Global Shadow Quality-ul pe High, restul setărilor low. Spun asta pentru că o să fie câteva momente când vei încerca să pe împuști cu cineva și vei avea un framedrop mare din cauza setărilor high ( mă refer la cele pe care le ai acum ) iar după ce îți revine pc-ul te vei trezi mort.

Sper că te-am ajutat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Knowlls):

Salut! Aceleasi fps cu prioritatea... Mai mult de 50% nu duce in load placa video, ce mai pot incerca?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează