| Fuia_Ionut_1994 a întrebat:

Salut, recent adica acum un an mi-am luat o plasma Samsung, a mers foarte bine un an. Saptamana aceasta, azi l-am bagat in priza a puşcat cv in spatele lui si acum nu mai porneste.
Daca Il bag in priza se aprinde beculetul rosu. ( asa trebuie sa fie rosu ) telecomanda nu am folosit-o asa ca nu mi-a trebuit si am dato la cnv, am o telecomanda de la un dvd player cand indrept acea telecomanda spre plasma si apas un buton acel bec se stinge daca apas un buton iar se aprinde si se stinge la loc cand iau degetul de pe buton. Cand il scot din priza si il bag inapoi iar se aprinde beculetul. Daca apas butonul de on / off din spatele lui ( vol + vol - program + etc. ) nu cel de pe telecomanda! Nu merge.! Eu cred ca s-au ars butoanele alea deoarece is pe touch screen... habar nu am.

Zicetimi va rog ce sa fac! Va multumesc foarte mult! Dau funda!

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut, nu a pușcat nimenilaughing stai usor cu pușcalaughing, cine să puște? Omule, nu s au ars butoanele, ce dracului, in alea nu intră 220 volti, ci citiva volti, deci problema la samsungul ăla este sursa de alimentare, a pleznit un condensator, posibil unul la 250 volti si 100 microfarazi, sau 100 volti la 50 microfarazi puteri mari bineinteles, tu nu ai e sa i faci, il duci la un electronist si ăla il face, bine ar fi sa fie doar sursa, sa nu fie invertoarele, sau lămpile alea adică displayul, ecranul, ca te costă cit nu face, n il m ai pune in priză deloc. Ledul ăla rosu se aprinde, dar nu porneste televizorul deoarece se protejează, ca a detectat o piesă sau m ai multe, arse, astea sunt defecte ciudate si doar un electronist bun le face, nu m ai umbla la el ca il arzi de tot, si nu m ai merită deloc sa il repari, cind te v a costa 300 lei reparatia asta pe putin, ce diagonală are? citi inch? De unde esti?

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mersi pentru fundă, ai reparat televizorul? Ce a avut? Mersi.

| K0sti a răspuns:

S-au ars butoanele laughing
Tare asta!

| HuShEr a răspuns:

Eu zic mai intai sa prinzi haiducul ala care tot puşca prin spatele tv-ului tau si dupa sa il duci la un specialist sa il repare