|

Salut, știți metoda cea mai bună de „echipare" a telefonului, pentru ca în cazul când este furat, să-l poți localiza și recupera? Are cineva cele mai bune aplicații, metode?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunt cateva aplicatii in magazin store sau google store, in functie de sistemul de operare al telefonului tau, care se numesc anti theft, dar unele telefoane au aceasta functie si la setari.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E ceva de genul in setari, la securitate
O sa il poti localiza, suna sau bloca

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa iti descarci un antivirus de exemplu (360 security). La meniu gasesti functia,, find my phone,, sau ceva de genul. Dai click pe ea si ai 3 functii: 1. Alarma, 2. Localizare, 3. Blocare - toate acestea le poti face de pe internet cand telefonul tau e furat sau l-ai pierdut. Cu ajutorul aplicatiei poti sa iti gasesti telefonul. Mai intai descarci antivirisul de mai sus de pe magazin play sau app, apoi dai click pe functia respectiva, iti faci cont acolo unde te trimite pentru. a-ti afla unde este telefonul si gata. sper ca te-am ajutat. exista o multime de aplicatii de genu', eu ti-am dat doar un exemplu pe care il folosesc si eu. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează