|

Salut TPU! Am intrat pe Wikipedia de pe Mozilla Firefox pe un calculator străin unde m-am autentificat cu contul meu dar după ce mi-am terminat activitatea pe site, acolo mi s-a memorat numele de utilizator(User Name). Cum pot face ca numele de utilizator să dispară? Nu vreau să-l vadă altcineva. Cum pot să-l șterg? Ce setări să fac? Dau fundă! Urgent!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

In Mozilla Firefox apesi CTRL + SHIFT + DEL apoi sus la Time Range to Clear sus dai Everything si apoi desfaci Details in partea de jos si bifezi tot. Dai Clear Now in dreapta si jos si gata. Eventual verifica la final ca nu mai este memorat numele de utilizator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stergi istoricul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează