anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut TPU, am laptop si are windows 8 pe el(asa l-am cumparat) si s-a cam defectat, si as vrea sa stiu cum pot sa reinstalez windowsu pe un laptop? Funda

5 răspunsuri:
| horia2012 a răspuns:

Daca asa l-ai cumparat si dupa cum vad nu ai mai instalat Windows 8 pana acum, pentru inceput cheama sau
du-te la cineva si fi atent cum se face.
Poate ai Windows in memorie si nu-ti trebuie un DVD cu el. Ii faci un "Recovery" din memorie. Asa ar trebui sa fie laptop-urile cu Windows preinstalat. Ai licenta la Windows?
Trebuie sa ai un serial, ca sa-l poti activa dupa instalare. Daca nu ai serial,
nu ai licenta, chiar daca l-ai cumparat asa. Treburile sunt putintel mai complicate.
Asa pentru tine, te poti uita aici, poza cu poza.

| gelu1970 a răspuns:

Unde l-ai cumparat? in tarile din vest toate laptopurile si pc vin cu o partitie numita Recovery si de unde poti restabili totul asa cum a fost in prima zi. daca l-ai cumparat in Romania, probabil ca ai instalata o copie de windows trial de 90 de zile. poti sa descarci windows 8 sau 8.1 din pagina Microsoft, e o copie legala de 90 zile, si dupa ce pui imaginea iso pe un dvd cu ajutorul ImgBurn free, il instalezi in laptopul tau. pe youtube gasesti o multime de tutoriale. nu e o mare filozofie. bafta.

| miley1004 a răspuns:

Intreaba-ti prietenii daca au CD cu windows-ul deja instalat sau cumpara-ti unul. Te sfatui sa accesezi la o persoana care are cunostinta in informatica si in care ai incredere.