|

Salut TPU! Am o problema cu calculatorul si nu stiu cum as putea sa o rezolv..De ceva timp cand il aprind se deschide normal si dupa putin timp ramane blocat la imaginea cu Windows de precizat ca am Windows 10 pe el si jos scrie "Preparing Automatic Repair" stiu ce inseamna dar problema este ca ramane asa foarte mult timp urmand ca la 5 ore dupa sa apara : Restart sau Advanced Options lucruri care nu rezolva problema ...In primul rand nici tastatura sau mouse-ul nu merg in acest timp ele nu au nici o problema. Daca dau restart acest proces o ia de la capat.Acum o zi a reusit pana la urma sa se deschida dar cand intram intr-un joc si ma jucam ceva timp dupa o perioada ingheta imaginea efectiv si nu puteam sa accesez nici o comanda tot ce puteam face e sa dau restart.Tin sa mentionez ca atunci cand vizionez filme sau stau pe internet nu se intampla asta..as vrea sa stiu care este problema si daca o pot rezolva printr o setare anume eventual reinstalarea windows ului sau este vina unei componente.Multumesc anticipat!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Mergi la un service. are nevoie de o revizare fizic vorbind si apoi cel mai probabil de o reinstalare SO.
configuratia pc e adecvata pentru a instala w10?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca in primul rand o reinstalare de windows cu drivere pe curat fara programe adiacente instalate. Apoi instalezi occt si testezi procesorul timp de 30 min... aproximativ. Poti lua si furmark pentru un test la placa grafica. Abia apoi iti poti da seama daca este vb de o problema hardware sau software.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa dai Repair de pe CD sau Stick sau sa reinstalezi windowsul ( posibil sa fie hardul sau placa de baza )

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Multumesc pentru raspunsuri! O sa reinstalez windows ul acum si o sa testez procesorul si placa grafica cum a spus si WxRo daca problema nu va fi rezolvata o sa il duc la service.
Configuratia nu era tocmai adecvata dar mi-a mers windows ul inca de cand a putut fi updatat de la win 7 pana acum fara probleme.A trecut ceva timp de la ultima reinstalare a windows ului si poate fi si aceasta o problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă nu mă insel trebuie pusă pasta de racire pe procesor sau daca nu posibil ca cooler-ul pe procesor sa nu stea bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează