| Zewww99 a întrebat:

Salut, TPU!

Am o problema in legătură cu pozele de pe cardul de memorie al telefonului.

Am avut niste poze pe telefonul vechi pe care le-am adăugat pe cardul de memorie. Ulterior, după aproximativ 2 ani, când am rămas fără spatiu de stocare pe telefon, pozele respective de pe card, au început să fie blurate și modificate absolut complet. Nu se mai înțelegea nimic din nicio poză.

Când mi-am cumpărat acum cateva luni alt telefon, pozele respective apăreau cu un fundal gri complet, la fel, nu se înțelegea nimic.

Cum as putea sa salvez pozele respective? Sunt poze relativ vechi, de acum câțiva ani, la care țin foarte mult și pe care as vrea sa le salvez. Cum as putea face asta?

Dau funda, mulțumesc!

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi cu telefonul la un servis reparatii telefoane, ei stiu sa il faca.

Nu știu dacă se mai poate. happy Cred că s-au deformat happy Îmi pare rău! Întrebarea, nu pare să aibă vreo rezolvare, dacă tu ai pus cardul într-un telefon performant de actualitate. S-a uzat cardul de memorie cel mai probabil happy, la fel cum dacă zgârii CD-urile, nu mai poți vedea un videoclip, s-a.m.d., te pot ajuta să treci peste, oferindu-ți ajutor și consultanță psihologică, gratuit happy Și eu am pierdut poze, le-am șters, apoi... sad am regretat, m-am gândit mai bine și era târziu. Dar au apărut altele. Orice pierdere, poate fi compensată cu un câștig. happy Până la urmă urmei, toate lucrurile vechi se transformă în ceva nou. În prezent, păstrez toate amintirile și pozele pe Facebook, am descarcat o copie a informațiilor pe calculator. happy Nu mai am cum să le pierd, acum. Amintirile sun tot ceea ce vom avea vreodată. Ele nu vor muri și vor continua să existe, în sufletul tău, mereu. happy De acolo nu ți le poate lua nimeni, niciodată. Răspuns câștigator? big grin