|

Salut TPU! Am si eu o problema. Acum 3 ore eram la pc si am plecat putin. Cand m-am intors am vazut ca era stins. Nu l-am mai aprins pentru ca oricum aveam treaba. Acum cand l-am aprins, SURPRIZA! Totul merge in fast foward. Exact cum ai da un videoclip in fast foward. Antivirusul era dezactivat (l-am activat eu manual) si nu pot intra intr-un program cu dublu click. Trebuie sa apas click+enter. Este ciudat. Am intrat si intr-un joc asa de curiozitate si se misca in fast foward. Nu stiu de la ce ar putea fi. Virusi? Windows? Sau este de la partea hardware?Va rog sa ma ajutati! Dau si funda!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai hai sa vedem nu? fa rost de un hardisk si schimba-l sa vezi ceva diferente daca nu e nici de la asta si nici de la windows verifica in bios( CU MARE ATENTIE nu schimba nimic doar verifica) daca e ceva dubios schimbat daca nici cu hardul schimbat nu mere du-l la service decat sa te chinui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru EneCristian):

Am rezolvat. Am intrat in bios si era totul normal. Ceasul mergea normal. L-am stins si l-am lasat peste noapte inchis. Dimineata nu a mai avut nimic. Nu stiu de la ce ar fi putut fi. A fost o experienta ciudata... Multumesc pentru ajutor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Windows virusat big grin cea mai buna metoda este sa bagi iar windowsu cu formatare totala la hard

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CosmiinTezeu):

Acum reinstalez windowsul și tot așa face. Deci nici nu este intrat în windows și se mișcă tot așa :/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează