| AlexSalutir a întrebat:

am un laptop care are display-ul spart si ca sa imi mearga il am conectat la o plasma. Acum dupa ce am zis ca sa ii schimb windows-ul nu mai imi face boot nici la stick si nici la cd. Am incercat variante din boot sa imi dea prin cd apoi prin stick si nu imi aprarea sa ii bag win. Apoi ca de obicei ca ultima varianta cand instalez win pe orice pc sau laptop ii dau Restore Defaults. Faza ii ca acum se aprinde display-ul de la laptop dar nu imi merge in plasma... Ii foarte aiurea si nu stiu alta varianta cum sa il pot face. Am nevoie de o parere, dau funda!

3 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Prin ce il conectezi la plasma? Hdmi sau adaptor vga hdmi? Ori vga-vga si "plasma" are mufa vga? Ai incercat si cu alta "plasma" sau alt monitor sau? Atata timp cat nu conectezi ceva extern, sau nu schimbi displayul, nu prea ai ce sa-i faci.

| Ineys a răspuns:

Daca ai dat "Restore Defaults" si nu se mai conecteaz la "plasma" este foarte posibil ca setarile pe care le aveai facute pe la Display Settings - > Multiple Monitors ( sau ceva asemanator ) sa se fi resetat si sa fie acum pe ecranul integrat al laptopului. Nu stim ce laptop si ce placa video ai sa iti spunem cum sa-l configurezi, dar poate te descurci singur.
De obicei, daca ai procesor Intel, intrii la placa video integrata : Click dreapta Desktop -> Intel Graphics Settings -> General Settings -> Display -> Select Display si aici selectezi altul decat Built-In Display.

Mai poti face asta cu Click dreapta Desktop -> Multiple Displays -> Detect si de acolo la fel, selectezi celalalt ecran.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Trebuie sa instalezi placa video laughing) si sa intrii la display, sa setezi ori casting doar pe tv, ori casting pe tv si laptop, si nu mai stiu ce optiuni erau pe acolo. Trebuie sa ii schimbi display-ul ca sa poti vedea si sa instalezi alea