|

Salut TPU!

Am un laptop Lenovo cu butonul de pornire pe lateral.Eu il tin pentru momentele cand sunt nevoit sa ma deplasez si sa am pe ce sa ma joc, ca in rest am pc.Problema e ca eu acasa nu obisnuiesc sa umblu pe el si il tin in geanta lui.Acum trei zile am venit la cineva cu laptopul si cand am yrcat scarile mi-a cazut geanta cu laptopul jos pe scari si eu nu am bagat de seama am, crezand ca nu are ce sa pateasca daca e in geanta.Ieri am incercat sa il pornesc si am observat ca butonul de pornire e infundat si abia il pot apasa.Laptopul nu se deschide absolut deloc,probabil din cauza butonului caci daca bag incarcatorul, ledul de la laptop sta aprins, deci curent primeste.Ce ar putea avea? Daca il duc la garantie oare o sa isi dea seama ca l-am scapat desii era in geanta si nu are nicio zgaritura?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai fi norocos daca problema ar fi butonul, la socul ala mecanic e posibil sa se fi bulit placa de baza. Il poti trimite in garantie si poate ai noroc si nu isi dau seama ca l-ai scapat pe jos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

S-ar putea sa se fi rupt contactul buton/placa. Ori ai avariat placa de baza ori contactul de la buton. Butonul il poti scoate cu o scobitoare sau o surubenita cu 2 capete.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează