| FreaKy01 a întrebat:


Am un LG P500 Optimus One si are pe el android 2.2 FroYo.Este luat de la vodafone si am garantie la el 2 ani si doresc sa ii fac update la android 2.3.3 Gingerbread.Ma Puteti ajuta sa fac acest lucru fara sa'mi afecteze garantia? As prefera un link sau ceva pentru ca chiar nu stie ce ar trebui sa facstraight face. Doresc sa ii fac update pentru ca la 2.3.3 sa misca mai bine decat la 2.2 si ma pot folosi de telefon asa cum ar trebui(adica la nivel maxim)... Sper ca ma puteti ajutabig grin... FunDaaa!happy

3 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Anularea garantiei pe naiba. Habar nu ai. Daca te duci pe site-ul la LG vei gasi sa descarci de update software. Iar daca era atat de periculos nu mai faceau acest update. Si in nici un caz nu o faceau cu o interfata grafica dedicata userilor. Sa stii ca cei de la LG au zis ca nici root-ul nu anuleaza garantia.Ca sa nu te mai chinui, ti-am facut aici un link sa descarci mai rapid http://www.mediafire.com/? mtq97qq00k188ie si incepi. Daca ai probleme sau nu stii ce sa faci, ma anunti.

| sltlp a răspuns:

Si inca ceva, nu sunt compatibile cu telefonul?rolling on the floor)) Cum naibii, adica aia lucreaza acolo si fac si etc pentru p500, si te gasesti tu sa zici ca nu e compatibil cu p500. Cred ca tu te duci la service si cand primesti un mesaj, ca nu stii ce e ala, daca o fi vreun monstru pe acolo ce blocheaza telefonul, nu?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Schimbarea softului duce la anularea total a garantiei!
Schimbarea softului totusi iti recomand s-o faci apeland la cineva care sa stie ce face, altfel risti sa deteriorezi telefonul definitiv si astfel sa devina nefolositor.
In unele cazuri mai retine si ca, schimbarea softului aduce dezavantaje, blocarea telefonului etc. deoarece unele softuri au bug-uri ori nu sunt perfect compatibile cu telefonul in sine.