|

Salut TPU! Am windows 10, iar cand misc mouse-ul pe desktop se aude un zgomot, un sunet care se aude doar in liniste deplina. Nu stiu daca se aude si in jocuri si in general cand ma uit la un film etc pentru ca din pricina sunetelor de la joc filme sau la ce ma uit eu va dati ca nu am cum sa aud daca acel tiuit sau sunet ce o fi, se aude sau nu! Faza e ca atunci cand misc mouse-ul se aude acest sunet care se aude doar cand e liniste deplina si ascult la boxe la difuzoare si oricum il aud. Solutii? Ce este asta de la ce este? E de la placa de sunet/baza/video? De la ce este! Va rog ajutor!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Line signal. E o problema cu placa de baza si se duce semnalul din mouse atat in ea cat si in boxe. Te referi la un beep/bzzz, nu-i asa? Pune un stick usb si copiaza ceva pe el ca sa te invadeze extraterestrii laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oare imi poti descrie sunetul(bazait, etc)?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Sau e ceva normal?, pentru ca si la un prieten la fel se aude, unpic mai tare dar la fel, la alt amic la fel dar foarte foarte incet si abia se aude la altul intr-adevar nu aud nimic dar doar la un singur om din cunostintele mele nu se aude nici un sunet nimic si totul merge perfect fara probleme! Deci este normal sau e o problema? Si daca da este grava?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ScortSyndicate90):

Poate fi de la boxe, eu nu am intampinat asa ceva asa ca sincer nu stiu, de la mouse nu poate fi (daca ai un alt mouse poate mai vechi conecteaza-l si vezi daca se mai aude).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează