anonim_4396
| Anonim întreabă:

Au trecut ceva luni de cand nu mi-am mai reinstalat windows-ul si ma gandesc sa trec la windows 8.1. Acum am windows 7 64 bit(sistem de gaming). Merita trecerea la windows 8.1? Mentionez ca NU o sa-l cumpar si interfata aia Metro UI o urasc.

5 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Stai la w7. Am facut si eu prostia de a-mi instala 8, si dupa 2 zile am trecut iar la 7. Ca naiba interfata!

| Anonim explică (pentru Jipa95):

Pai da dar la 8.1 poti sa o scoti sau cu ceva program. Cu interfata aia am vazut si eu ca e de touchsreen(ceea ce e foarte departe de cuvantul PC) si e o labarie dar ma gandesc ca e mai nou, poate ruleaza ceva mai bine jocurile, gestioneaza mai bine memoria, pentru ca eu folosesc PC-ul pentru gaming la greu.

| Anonim explică (pentru Jipa95):

Si mai am o treaba: mi-am luat acum ceva timp un ssd Samsung 840 evo 120gb si tot da freezuri dar din lipsa de timp si chef n-am stat sa-l duc la garantie sau ceva sa vad daca e din el si ma intreb: o fi de la windows? Adica poate pe 8.1 nu o sa mai faca asa, ar merita sa incerc sau nu e treaba asta din OS?

| valentin75 a răspuns:

Salut! Pentru gaming e mai bun win7. Poti instala win8.1 ca sa vezi cum se comporta sistemul tau, garantez ca intr-o luna (cel mult) o sa reinstalezi win7. Ca distractie e ok, il poti instala, te obisnuiesti cu el!

| kteichd a răspuns:

Eu unul prefer 7, windows 8 mi se pare mai mult pentru tablete. si desigur are cerinte mai mari. Iar pentru gaming as sugera sa ramai pe 7.