|

Salut TPU! De câteva zile am reinstalat Windows 7 SP1 pe laptopul meu(am dat upgrade) dar acum orice tentativă de a instala Microsoft.NET Framework 4; 4.5.2; 4.6.1 eșuează. Încerc de atâta timp să le instalez dar nu merg. Și Windows Update a încercat să le instaleze dar nu a reușit. Înainte de a reinstala windows-ul, le aveam instalate pe laptop. Ce pot face? Ele sunt necesare ca să instalez alte programe. Ajutați-mă vă rog. Dau fundă.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca versiunile offline, care se instaleaza dupa ce descarci pachetul complet.
Ai grija sa nu copiezi si alte aplicatii pe care Microsoft pe pune la pachet cu Net Framework fara voia ta.
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=42642

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa actualizezi Windows Update. https://support.microsoft.com/en-us/help/949104/how-to-update-the-windows-update-agent-to-the-latest-version
Te duci pe Stand-alone packages for Windows 7 SP1 and Windows Server 2008 R2 SP1 si dai pe el. Se deschide o lista si daca ai Windows x64 iei pentru x64 si daca ai pe x32 iei x86 pentru ca x86 = x32 asa este formatul si trecerea de la Win. la packages etc.
Sau descarci update-ul si il instalezi tu, scrie codul acela (ex KB1234567).
Daca nu, Instalezi un Windows cumparat, pentru ca Windowsurile piratate sunt corupte, majoritatea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai am eu o idee care nu stiu daca merge merita incercat e un program pe net care iti instaleaza actualizarile de la Microsoft la fel ca windows update e un mic windows update :) iti scaneaza dupa actualizari apesi pe sagetile in forma ce cerc (scan for updates) o sa scaneze dupa update-uri bifezi din lista ce te intereseaza net framework 4 apoi apesi pe sageata aceea cu liniuta in jos(install updates) si o sa inceapa sa instaleze net framework!
http://www.softpedia.com/......Tool.shtml

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite si o poza in caz ca vrei sa stii cum arata e ca windows update numai ca e mult mai bun eu am avut 3 actualizari care nu se instalau orice as fi facut am scanat cu programul dupa update-uri am bifat apoi el le-a instalat mi-a cerut sa ii dau un restart la pc, culmea, atunci cand i-am dat repornire scria ca si cum le-as fi bagat cu windows update configuring windows updates :) cand am intrat inapoi le instalase, la view updates list in control panel imi aratau cu succes :D m-am bucurat tare mult cand am vazut!
http://i1-win.softpedia-static.com/......Tool_1.png

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează