|

Salut TPU! Nu stiu cum sa incep... Deci mi-am cumparat o tastatura marvo kg760 :https://altex.ro/tastatura-gaming-marvo-kg760-negru?gcl id=EAIaIQobChMI25__iML92AIVhDgbCh1z4gJgEAAYASAAEgKcT_D_B wE

. Nu am avut nicio problema cu ea, dar aseara cand ma jucam Dying Light s-a intamplat ceva. Eu nu am apasat tare pe ea dar am observat ca a inceput sa se blocheze. Nu era de la joc pentru ca am testat si pe alte jocuri si mergea la fel. Am zis ca daca il inchid si intru maine va merge. Cand intru pe cs si vreau sa vad scorul pe tab. aceeasi problema. Deci de scris merge, dar cand tin apasat tot se repeta actiunea. Exemplu : cand dau pe TAB pe cs se tot intrerupe tabela cu scorul. Parca se repeta la nesfarsit. Deci ce vreau sa spun, credeti ca e de la tastatura? Eu am garantia la ea. Exista update la tastatura cumva? Cunoasteti voi tastetele si probabil am apasat pe una schimband modul acesteia de lucru? Sau puteti sa-mi spuneti cum sa o resetez? (Sa fie default, ca la jocuri ) cu setarile normale. Dau funda, va rog urgent!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cel mai ne-riscant mod in care sa rezolvi situatia pentru inceput ar fi sa testezi alta tastatura sau pe cea veche in acelasi setup (aceleasi aplicatii la startup, aceleasi aplicatii/jocuri rulate, etc.) si sa vezi daca e de la tastatura aia sigur sau nu. Daca e de la tastatura poti incerca fie sa o duci la un service, fie sa o returnezi si sa ceri alta sau sa iei un adaptor usb-ps/2, tastaturile pe usb fiind cunoscute ca fiind inferioare ca timp de reactie, spre deosebire de mouse-uri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Apropo am mai observat ceva happy cand apas pe tasta respectiva face la fel, dar cand o combin cu alta tasta merge normal. Practic la combinatiile tastelor merge normal (ca si cum as tine apasat pe tab in cs 1.6 pentru a-mi vedea scorul ). Si este ca un fel de delay la toate tastele indiferent ca pun scorul pe alta tot la fel. Cred ca nu e o problema a butoanelo acesteia ci a unui program in legatura cu ea. Gen cand tin apasat pe o tasta ceva timp, se lag-uieste si continua singura pentru putin timp sa scrie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am testat si da, cealalta merge dar aceasta nu. Nu inteleg ce s-a intamplat ca aseara mergea bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Apasa FN+Q pana merge normal, gen apesi odata, testezi, apesi iar, 10-20 ori, eu chiar acum am aceeasi problema nu pot sa scriu normal...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează