| AlexDorinel a întrebat:

Providerul de internet digi poate vedea cand dau restart la router sau la un echipament?

Mentionez ca sunt echipamente digi, adica asa scrie pe ele, probabil sunt rebranduite...

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil vad ca se reface o conexiune da cui ii pasa?

| cfrtobias a răspuns:

Poti da restart de cate ori vrei, doar sa stii sa iti pornesti internet ca probabil iti va cere un user si o parola sau poate fara

| AlexDorinel explică (pentru cfrtobias):

Eu zic de restart nu de reset.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AlexDorinel):

Daca vrei sa il strici ca sa iti faca upgrade sau alta mirsavie de genul asta, deconecteaza cablul apoi baga-l si scoate-l din priza pana crapa. In alta ordine de idei... iti dai seama ca oamenii nu stau sa urmareasca de cate ori se conecteaza/deconecteaza fiecare client conectat la retea, nu?

| AlexDorinel explică (pentru GabiDumitrescu):

Dar ei daca sunt interesati pot afla?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AlexDorinel):

E reteaua lor, nu ti se pare normal sa poata afla tot ce se intampla? Oricum, logurile de conectare le ai si in contul de client. Nici nu e nevoie sa aiba super-acces, e suficient sa compari timpul unei deconectari/reconectari cit sa iti dai seama daca a fost reset sau restartare de echipament. P.S. Tot nu m-am lamurit de ce iti faci griji in sensul asta. Uite, mie mi s-a busit un ONT din vina mea, oarecum - au venit aia de la curent sa imi schimbe contorul, mi-au zis inainte ca sa scot din prize chestiile sensibile, eu am scos frumos centrala, frigider, calculatorul nevestei (al meu nu ca are UPS si sta pe baterie peste 30 de minute), si nu m-am gindit sa scot ONT-ul. Au schimbat aia contorul taindu-mi curentul pentru mai putin de 4 minute. Cind ma uit, netul ioc - se busise ONT-ul. A venit omuletul de la RDS in vreo ora si ceva, mi l-a schimbat, sanatate si voie buna, nu a comentat nimic, nici eu nu i-am zis toata povestea. Daca vrei sa schimbi echipamentul, fa o solicitare, nu te tine de prostii.

| floreadan a răspuns:

Da, vor vedea ceea ce faci, dar pana la urma e reteaua lor e si normal. De cate ori dai restart?