| Hardy2000 a întrebat:

Recomandati-mi va rog o tastatura gaming iluminata pana in 200 lei care seamana cat de cat cu una mecanica ca in banii astia nu cred ca gasesc tastatura mecanica ilumitata de pana in 200 lei.

4 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Cand le vrei pe toate si pe bani putini, pierzi din calitate. Nu uita!

| AlexDFY a răspuns:

Http://www.pcgarage.ro/tastaturi-gaming/redragon/varuna/
Este mecanica si iluminata
Uite un cod de reducere pc garage:WA6S16MR
Dupa ce bagi produsul in cos, unde scrie pretul, te intreaba daca ai un voucher de reducere, e ceva cu rosu, dai click si bagi codul: WA6S16MR

Daca nu iti place aceea tastatura, uite aici inca cateva
http://www.pcgarage.ro/tastaturi-gaming/genesis/genesis-rx66/

http://www.pcgarage.ro/......luminated/

| LinxCont a răspuns:

La tastaturile iluminate trebuie ceva atentie. Mi-am luat o tastatura luminata cu cativa ani in urma si nu e buna de nimic. Fara iluminare, tastele au literele transparente si nu se vad nici ziua laughing, iar daca pornesc iluminarea, trebuie sa ma uit perpendicular sau chiar si mai mult decat perpendicular ca sa se vada literele, altfel, daca tastatura e putin inclinata nu se vad decat bucati de litere. In concluzie, trebuie o tastatura luminata ca sa fie buna, trebuie ca literele sa se vada si cand nu e luminata, cand e luminata sa se vada din toate directiile, iar de sub taste sa nu apara lumini orbitoare care sa te faca sa nu mai vezi literele de pe taste.
Tastatura luminata pe care am luat-o eu nu o pot folosi nici ziua, nici noaptea, nici cu lumina, nici fara.