|

Salut TPU! Stiu ca sunt mai multe sloturi unde sa pui memoria ram in functie de frecventa cred si daca as pune o memorie ram in slotul gresit ces-ar intampla? Multe raspunsuri va rig! Cel mau bun primeste funda!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca memoria o pozitionezi corect, nu se poate intampla nimic rau, cel mult nu va fi citita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sloturile pentru memorie sunt functie de tipul de memorie DDR2, DDR3, nu functie de frecventa. Sunt diferite si nu poti pune o memorie DDR2 intr-un slot DDR3 si invers. Deci nu poti gresi, trebuie sa cumperi memoria compatibila cu sloturile pe care le ai.
Daca placa de baza are si sloturi DDR2 si DDR3, ori le folosesti pe unele ori pe celelalte. Nu poti folosi o memorie DDR 2 si una DDR3.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stop! Tin se te anunt sa eu cand am fost mic si prost am incercat sa pun ram incompatibil in calculator si am stat si l-am fortat sa intre ogramada...si ghici ce, calculatorul ventila dar nu arata absolut nimic, deci era dus pe apa sambetei, am asteptat doi ani pentru un calculator nou, si ala a fost mai rau ca cel pe care l-am stricat...am pus si eu o intrebare dupa ce am facut prostia asta: http://www.tpu.ro/......placa-ram/ vezi? Deci nu risca fara sa stii sigur ca va merge! Si nu forta placa daca nu intra!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu se poate intampla nimica, daca e unul pus corect iar celalalt pus incorect nu ti-l citeste.
Poti avea 2 sloturi sau 4 acum depinde de placa de baza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează