|

Salut TPU, tocmai mi-am achizitionat un Allview x4 Soul Infinity N de pe Emag. A functionat perfect toata ziua. Apoi s-a terminat bateria si telefonul s-a inchis. Doar ca acum nu se mai porneste doar vibreaza o data si atat. Am tinut apasat butonul Volume Up si cel de Power in acelasi timp dar nu pot accesa nici Recovery mode, nici Fastboot, si nici Normal Boot. Eu m-am gandit ca poate ar fi din cauza faptului ca am activat optiunea "reaprindere rapida", eram curios ce face. Va rog ajutati-ma.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Prima data trebuie sa-l incarci 100%, dupa care pornesti telefonul apasand indelungat butonul de pornire /oprire, pana ce apare ceva pe ecran.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Allview e cea mai proasta alegere posibila.
Bateria garantata doar un an si nu exista suport de nici un fel. Daca mergi in oricare service - cand zici Allview strâmba din nas.
Fa urgent retur si opteaza pentru alta achizitie( banii înapoi îi vezi mai greu dar nu e misiune imposibila ). Evita asa zisele branduri românești : Allview, E-boda, Utok. Nu sunt altceva decât chinezarii rebraduite. Stii cum se zice " e facute pe vapor noaptea cu lumina stinsa".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează