|

Salut! Unde pot gasi cele mai mici preturi la telefoane? Este adevarat ca Altexul are cele mai mici preturi si ca se ofera de doua ori diferenta daca nu este asa? Daca da, este valabil si in cazul promotiilor? De exemplu, daca un telefon este pe un site 1000 redus la de la 1500 si la Altex il gasesc cu 1100 fara vreo promotie, mi se ofera de doua ori diferenta?

O alta intrebare este daca merita luat la abonament(eu sunt de parere ca nu, dar poate nu este asa...)?

Ofer Funda!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Altex si-a facut astfel reclama, dar i-am prins cu mata-n sac chiar la ei acasa si nu s-au tinut de cuvant!

S-a intamplat cu 3 ani inainte. Am fost rugat sa cumpar un televizor nou pentru o ruda.
Pe rafturile magazinului am gasit ACELASI model de televizor Philips, in doua locur. Intr-un loc a fost afisat cu pretul de cca. 1500 lei, iar celalalt cu 999 lei!
In magazin a fost afisat si sloganul lor: "Daca gasesti mai ieftin, platim de doua ori diferenta".
Vanzatorii m-au intrebat, ce doresc sa cumpar?
Raspunsul meu am dat imediat:
- Doresc sa cumpar acest televizor de 999 lei in conditia lozincii firmei!
- Mergeti la casa si achitati pretul, 1500 lei.
- Cum 1500? Mai intai, pretul afisat la celalalt televizor de ACELASI model, de pe celalalt raft este de 999 lei. Diferenta este de 500 lei, iar daca procedati conform lozincii firmei si returnati de doua ori diferenta, atunci eu mai trebuie sa primesc 16 lei, suficient sa-mi duc acasa televizorul cu un taxi.

Au chemat seful de raion, seful de unitate, au sunat si la sediul firmei, dupa care a venit raspunsul: "lozinca este valabila doar daca gasesc pret mai mic la ALTA firma. Astfel, eu trebuie sa platesc 1500 lei.
Atat despre reclama lor.
Eu am pus mana pe exemplarul care avea lipit pretul de 999 lei si m-am dus cu el la caserie.
Au inceput sa nege si pretul LIPIT pe aparat, dar nu m-am lasat. Au chemat personalul de paza, iar eu am dat telefon la OPC.
Dupa circa o ora de discutii contradictorii, am plecat cu televizorul, achitand suma de pe eticheta lipita, adica 999 lei, iar EI s-au ales si cu 2000 lei amenda. Adica de 4 ori diferenta.

Dupa acest eveniment nu m-am mai dus la magazinul lor, prefer sa ma duc in alte locuri.

Atat despre vestita lor lozinca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu exista cel mai mic pret la toate telefoanele intr-un magazin anume, fiecare model are un pret care variaza de la un magazin la altul.
Nu merita luat la abonament, nici la second hand (olx/okazii).

Eu de obicei comand de pe eMAG, cele mai ieftine preturi pe la ei sunt in general dar nu e o regula. Am vazut deseori preturi mai mici si pe compari.ro, acolo poti vedea mai multe magazine dar nu e mereu echitabil.
Mediagalaxy si Altex sunt acelasi lucru, o apa si un pamant, nici PC Garage nu sunt straluciti, nu au foarte multe produse si de multe ori au preturi mult mai piperate. Mereu exista exceptii totusi, nu strica sa incerci sa vezi preturile macar pe mai multe site-uri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu prea am incredere in Emag deoarece produsele distribuite sunt desfacute de catre firma. Nici in Altex nu am incredere deoarece am cumparat 2 telefoane de la ei si doar probleme am avut (nu stiu daca au fost neaparat vina lor dar imi da de gandit). E faza ca, intr-adevar cele pe care le-am mentionat, au oferte de telefoane ieftine, insa recomand Flanco deoarece, chiar daca sunt telefoanele putin mai scumpe mi se par mai calitative. Am un Samsung J3 2017, de la ei si desi l-am forjat, merge super. Am dat un pic mai scump decat la Altex dar se vede diferenta. Mai bine scump si calitativ decat ieftin si prost. Parerea mea!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mie mi se pare ca e-mag-ul are cele mai mici prețuri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează