| Iunix a întrebat:

Salutare, am un router TP-LINK 300 Mbps Wireless N Router model TL-WR841ND și de ceva timp, de câteva luni îmi cade conexiunea la internet. Adică, pornesc routerul, merge să intru pe net, după ceva timp se întrerupe conexiunea, am semnal ( laptop-ul e la nici un metru de router ). Am crezut că o fi de la windows sau de la pc, dar nici după telefon nu merge. Dacă dau restart la router atunci merge netu, după ceva timp iar nu mai merge. Prima dată am crezut că o fi de la net, însă atunci când nu mai mergea netu prin router închideam routerul, și băgam firul de internet direct în pc și mergea fără probleme. Deci problema ar fi de la router. Routerul are circa un an jumate. Nu am umblat pe la setări, l-am configurat după cd-ul pe care l-am primit o dată cu routerul. L-am și resetat, l-am configurat din nou dar tot degeaba, merge ceva timp și după se întrerupe, semnal de la router am, dar se întrerupe netu. Firul de la net stă bine în router, nu cred că asta e problema, problema se „ rezolvă " când dau restart la router.

Ce ar trebui să fac? Să modific vreo setare ceva?

4 răspunsuri:
| Lioname a răspuns:

Routerul este in custodie de la firma de internet sau l-ai cumparat?

| Iunix explică (pentru Lioname):

L-am cumpărat eu.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Să-l trimiţi la garanție, am pățit-o cu 2 routere cauza asemănătoare, doar garanţia ţi-l poate face în rest nimeni, s-ar putea să-ti dea altul sau banii înapoi deoarece nu prea au ce le face nici ei.

| cristianfasola a răspuns:

Nu e problemă la vreo setare din router, am si eu la fel aceeași problemă cu un alt router.Problema e de la mufa router-ului in care intră cablu de internet, s-au slăbit si uzat acele tăblițe care fac contact...mai ales dacă nu e nou si are vreun an de când il ai