|

Salutare! Am un TV Samsung cu slot CI. Sunt abonat la UPC si am primit acel mediabox horizon, insa este greu de folosit pentru bunicii mei. Din cate am inteles, se pot reda toate canalele direct pe TV prin intermediul acelui slot. Stiti daca cei de la UPC imi pot da un adaptor pentru a baga cartela din mediabox in TV?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Este un card CI sau CI+ care tine locul decodorului.Trebuie sa ii suni sau sa mergi la el si sa il activezi, este mult mai comod si nu mai trebuie sa stai cu 2 telecomenzi sau sa schimbi la tv sa redea prin HDMI sau SCART.Ia legatura cu ei sigur se poate, dar sa nu ai antena prin satelit, in cazul antenelor doar prin decodor functioneaza

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut! Te duci la ei la sediul Upc si returnezi decodorul asa cum ti l au adus ei, in cutia lui cu cablurile av scart si rca daca a avut, si cu telecomanda, si faci cerere pentru un card CI, dar atentie, daca televizorul este model vechi acel card nu va functiona deoarece s au schimbat normele si functioneaza numai pe televizoarele noi, chiar daca bunicii tai au tv led lcd sau plasmă, daca este de prin 2014 2015 nu va functiona.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca stii marca, seria de la tv si anul cumpararii te duci la upc sa verifici daca cardul ci este compatibil cu specificatiile tv-ului. Daca totul e ok le poti inlocui tot contractual.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Slotul este CI nu CI+. Pe site-ul Samsung am vazut ca TV-ul este compatibil si cu standardul CI+. O sa sun la UPC pentru detalii. Chiar este naspa chestia cu 2 telecomenzi (mai ales ca Mediaboxul se misca greu, si meniul este infect)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează