anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salutare. De ceva vreme am o problema. PC-ul imi da mereu freeze, nu mai pot face nimic si trebuie sa dau restart din unitate ca sa-l repornesc. Am aflat si de ce, dar efectiv nu gasesc rezolvarea. Toata problema vine de la mouse si tastatura, windows-ul spunandu-mi ca driverele de la ele nu sunt prezente, corupte sau nu sunt instalate corespunzator (codul de eroare este 24). Am instalat diferite aplicatii care sa-mi gaseasca probleme la drivere, mi le-a rezolvat si dupa cateva minute, apar la loc iar windows-ul e in freeze. Tin sa mentionez ca pc-ul este unul destul de bun. Daca stie cineva rezolvarea va rog sa-mi spuneti, pentru ca este insuportabil, nu ma pot juca deloc. Mai jos o sa va zic specificatiile de la mouse si tastatura:

Mouse: Logitech G403 Prodigy
Tastatura: Marvo KG922

5 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

Scoate-le si baga-le in alt port
cand face freeze scoate mouse/tastatura din comp si reintro-du-le
... sper ca sunt usb
mouse si tastatura pe bluetooth (cumperi dongle)... schimba total modul de connectare si driverele

NU PREA CRED CA AI WINDOWS 10... ce ar fi sa renunti la basinile din cap si sa pui windows 10

etc. - reinstalezi windows, pui Linux... cum ar fi knoppix (care e live si nu trebuie instalat, merge direct de pe stick pe care il pui cu rufus) si vezi daca acolo merge... asa stii sigur ca e din windows si nu ai o problema hardware cu placa de baza, controller de usb-uri (care ala ar putea fi buba), ETC.

| Azorrion a răspuns:

Am incercat si reinstall, iar windows-ul e 10 home. o sa incerc ce a zis bizon sa le bag in alt port si cand face freeze sa le scot si sa le re-introduc.