| Simpatik a întrebat:

Salutare, folosesc windows 10, am o intrebare si totodata si o problema cu wi-fi-ul de la laptop, deci nu imi merge sa ma conectez prin wi-fi la router de pe laptop, desi pana acum mergea, imi functioneaza prin LAN (cablu) dar nu si wi-fi.
Cand merg in alta parte la altcineva ma pot conecta, la mine nu.
Cineva m-a sfatuit (si eu m-a gandit) sa reinstalez windowsul sau sa-i dau resetare, dar nu vreau asta pentru ca pierd programele instalate din partitia C si nu am cheful necesar sa le reinstalez.
Ce solutie ar fi? De la ce ar fi aceasta "problema"?
Sa ma conectez in panoul de administrare al routerului si sa umblu prin setari sau ce sa fac? Si ce setari sa fac acolo in legatura cu asta?
Ca nu am umblat in setarile de router decat cand l-am cumparat si ma puteam conecta fara probleme, iata ca problemele au inceput dupa ce am scos HDD-ul intr-o zi si am atins placa wi-fi, dar cineva de la un service mi-a reparat acea greseala, era deprins un pin, acum e lipit inapoi si ar trebui sa functioneze, dar la mine nu a mai functionat, desi daca merg in orice alta locatie functioneaza.
Pana merg din nou cu el la un service dati-mi un sfat sau poate stiti o rezolvare.

Ca si eroare zice : Can't connect to this network.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Deconecteaza-te de la router si conecteaza-te din nou. Ai retele in jurul tau mai puternice. Poti scoate si routerul din priza 20-30 de secunde. Nu are treaba cu windowsul.

| Simpatik explică:

Am incercat variantele voastre si niciuna nu merge ba am mai incercat si cam tot ce se putea din tutoriale de pe Youtube si la fel nu a mers, inclusiv cu setari din CMD
Asta e, merg in service cu el

| Zuzu1991 a răspuns:

Da-i reset numai la network, pierzi toate parolele de wifi salvate, dar cam atat
tocmai i-am dat la al meu, ca ma calca pe nervi ca avea net dar zicea ca nu are

| SamsaruGingașu1991 a răspuns:

Tre sa dai la setări, network și sharing, la adapter properties și să dai la prima Ip automat