| ScortSyndicate90 a întrebat:

Am o intrebare cam ciudata happy Ce se intampla daca nu deschid pc-ul (calculatorul) o perioada indelungata, spre exemplu luni chiar ani?

5 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
E posibil sa fi mai inteligent daca iti ocupi timpul cu ceva productiv.
Cat despre pc, daca ai windows-ul ok, o sa dureze o perioada pana se vor instala sutele de update!
Apoi vei fi la zi cu toate.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca PC-ul este tinut in mediu prielnic (nu umeditate sau temperatura sub 10 grade Celsius), atunci il poti tine cateva luni fara mrobleme deosebite, eventual se deregleaza ceasul intern.
Dupa cativa ani poate se slabeste bateria ceasului si data va aparea ceea de la data fabricatiei. In acest caz trebuie inlocuita bateria cu una noua, dupa care se va regla din nou BIOS-ul, cat si data ceasului.

| doctorandus a răspuns:

Ramane mult in urma cu actualizarile, altceva nu se intampla.

| xerxes1 a răspuns:

O sa ai foarte mult timp liber si o sa-ti creasca IQ-ul.

| gabicoo a răspuns:

Eu nu l-am deschis 4 luni si nu s-a întâmplat mai nimic.
Totusi nu e bine sa nu-l deschizi o perioada îndelungată pentru că:
1- daca ai laptop se descarca bateria cu toate ca nu folosesti dispozitivul. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci înainte de a reporni laptopul, dupa o perioada lunga de pauza, e sa-l pui la încarcat fara sa- l pornesti, macar cu jumatate de ora înainte.
2- indiferent daca ai laptop sau desktop sistemul de operare ramâne neactualizat, la fel si celelalte programe pe care le ai instalate. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci cand îl repornesti e sa-ti actualizezi Windows-ul, antivirusul și celelalte programe.
3- daca ai desktop se umple de praf si trebuie curatat. De aceea recomand sa-l tii invelit cu o fata de masa tot timpul ăsta, iar daca ai laptop sa-l tii in geanta lui.
Daca respecti cele de mai sus poti sa-l lasi in repaus 5 - 6 luni fara probleme.
happy