| SnowStaR a întrebat:

Salutare TPU, am o problema in legatura cu yahoo messenger.Cand vreau sa intru pe mess imi da urmatoarea eroare "we can't sign you in to yahoo messenger there. might be a problem with your internet connection.Make sure your computer is connected to the internet. CLick Troubleshoot to begin a series of test to try to diagnose the conection problem ".Am data si ora setata corect,parola nu e sparta sau alte chestii, netul e prin fibra optica deci nu e de la net..Care ar fi problema? Dau FUNDA! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Dacă ai introdus corect userul și parola problema e posibil să fie de la Yahoo.Eroare temporara de server.Și mie mi se mai întâmplă din când în când, mai ales când nu mă loghez des pe messenger.
de asemenea poate fi și problema de la versiunea de messenger. Dacă știi că folosești o versiune veche de messnger, ar fi o idee să actualizezi softul, sau să renunți la Yahoo messenger în favoarea clienților multiprotocol cum ar fi pentru Android IM+ sau pentru pc poți încerca Pidgin.Ambele sunt compatibile cu Yahoo-ul și au avantajul ca te poți conecta simultan cu două sau mai multe conturi de Yahoo, google, Faceboock, etc. Pidgin e soft liber, IM+ e comercial.Succes

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Fa-ti si tu cont pe facebook sa demodat messu

| DeyCj a răspuns (pentru anonim_4396):

Sau mai bune NU.Habar n-aveți voi cum vă controlează Microsoft-ul prin rețeaua aia de așa zisă socializare.Real un mojloc de manipulare a naivilor ce cred doar ei că dacă scriu în privat sau fac profilele private chiar așa e.Real toate datele puse acolo ajung pe mâna unei companii ce poate face ce vrea cu ele sub minciuna-miraj a confidențialității, la care se adauga phishing-ul discret și semi-legal de date din pc-urile celor ce folosesc fb pe Windows.Inclusiv angajatorii te acută mai nou acolo, iar dacă nu le place ce ai postat pe facebuci nu te angajează.

| BogdantheDreamer a răspuns:

Inainte sa te loghezi dai sus click pe messenger - connection preference si bifezi connect via a proxy server apoi incerci din nou.

| SnowStaR explică:

Tot nu functioneaza sad, astept si alte raspunsuri.