| Alex80000 a întrebat:

As vrea sa achizitionez acest pc pentru gaming profesional ca sa ma pot juca orice joc chiar si watch dgos la high rezolutie mare acesta este site http://www.pcgarage.ro/......-oc-wi-fi/ astept recomandari la cre e corect raspunsul ii dau Funda daca ma ajuta!

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Mai omule, tu te auzi ce vorbesti? Gaming Profesional! Cand spui cuvintele astea doua...dar cauta in Google si da click pe primul link! Doar tastatuta, mouse si casti costa 2.000 de lei cu aproximatie big grin
Si sa fiu ON in problema ta iti recomand un pc din bucati (iti fac un wishlist), in felul acesta o sa beneficiezi de o placa video mult mai performanta, chiar si un procesor I7 din ultima generatie Haswell.

| Alex80000 explică (pentru neluL):

Pai...ma placa video oricum o schimb cu un gtx 780 it dar procesorul e ok ca merge ca unul de i7k

| Alex80000 explică (pentru neluL):

Si cand ma refeream la gaming professional ma refeream doar la pc ca tastatura si mouse de gaming professional am.

| neluL a răspuns (pentru Alex80000):

Alex! in felul asta pierzi 650 de lei cat costa placa video! Ramane la aprecierea ta, configuratia nu e rea dar cu banii aia eu fac altceva.Sau poate ai unde sa vinzi placa video si sa-ti cumperi 780 sau ce vrei!
Gaming profesional uite aici daca vrei sa-ti faci configuratie de pc -> http://www.cyberpowerpc.com/system/Fang_III_-_Black_Mamba

| Alex80000 explică (pentru neluL):

Pai da cred ca trebuia sa spun numai gaming adica sa imi iau ceva destul de ieftin nu dau 100 de milioane pe o porcarie de calculator dar placa video eu o pot rezolva foarte usor ca am une sa o vand si pot suna la aia de la pc garage si sa le spun ca vreau acel pc dar sa imi scoata placa video de pe el sa bage un gtx 770 de 4gb ca funcitoneaza ca un gtx 780 de 2 gb si e mai ieftin si sa imi inlocuiasca Intel core i5 cu un i7k haswell.

| neluL a răspuns (pentru Alex80000):

Ok, so fine!

6 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

E foarte ok pc-ul ala. NU are ce sa caute i7 +gaming in 2500 lei, ca ar iesi o varza.