|

Stiti ca daca primiti pe messenger un message request va aparea jos "accept" sau "decline".Si ca sa raspundeti trebuie sa dati la "accept". Daca dau odata cuiva message req si acea persoana a dat la "decline" iar apoi la "delete messages",acelei persoane, daca de la bun inceput a sters mesajele de la mine, iar eu ii voi trimite altele dupa ce le'a sters, ei ii va aparea iar "New unread requests"? Va rog sa imi spuneti sincer...dau funda!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, ii apar doar ca nu vor mai iesi in evidenta, adica nu va mai fi avertizata (cu rosu eventual) ca are un mesaj de la tine, ci le va vedea numai daca se uita in conversatia cu tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bondarel99):

CE?! Nu ii va mai aparea atunci New Unread Req?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Different333):

Mie nu imi apare, deci nu...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează