| raul092 a întrebat:

Tocmai am vazut o fata care o suferit, si a plans, pentru un seen pe Facebook, in ce lumea naibii traim, in viitor, o fata / un baiat se va sinucide, daca prietenul / prietena, nu i va raspunde ca va avea ceva treaba si chiar nu o sa poata straight face. Eu zic ca e o catastrofa si trebuie oprit cumva, se va ajunge la lucruri extrem de grave. O parere?

2 răspunsuri:
| AndreiWeisz a răspuns:

Acum 2 secole plangeau ca nu le priveai frumos cand treceai pe strada, doar nu crezi ca acum au devenit femeile asa sensibile laughing s-a mutat toata treaba pe internet, aia e singura diferenta.

| ØverTheRainbøw a răspuns:

Cunosc 2 persoane care au divortat din motivul ca nevasta nu vroia sa-i spuna parola sotului, acestia find oameni in toata firea (undeva la 40 de ani)...E penibil si totodata ciudat sa afli chesti de genul.
Eu am incetat in al mai folosi, pierdeam mult timp dand scroll si refresh fara sa fac nimic, iar acum cand ies la bere sau oriunde altundeva si vad ca eu sunt singurul fara telefon...foarte rar mai poti discuta cu cineva face to face acum rolling on the floor