|

TPU, Deci am un laptop care este slab si vreau sa il inlocuiesc cu un pc dar tatal meu ma bate la cap sa imi iau tot laptop doar ca mai bun, eu vreau pc sa ma pot si juca jocuri noi pe el dar el insista sa iau tot laptop, ce sa fac, ce sa aleg?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Dacă-l folosești doar acasă, poți să-ți iei PC (desktop), care, într-adevăr, e mai puternic la același preț, dar trebuie să iei în calcul și prețul monitorului, tastaturii, mouse-ului, boxelor, camerei web, microfonului (dacă nu e încorporat în cameră) etc.
Sunt și oferte cu configurații complete, dar au procesor slab și placă video foarte slabă, iar dacă alegi tu configurația, s-ar putea să ai surpriza să iese mai scump decât un laptop (procesorul de la i5 în sus e scump, ca să nu mai vorbesc de o placă video performantă, plus monitorul LED care dacă nu e performant, degeaba ai procesor și placă video performantă).
Dacă optezi pentru un laptop, neapărat în gaming să ai acel suport cu coolere încorporate pentru răcire.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca tata iti da banii, multumeste-i.
Ii poti explica ca, un PC este mai performant la acelasi pret, iar laptopul costa mai mult la acelasi performanta, dar si eventualele reparatii sunt mai scumpe.
Dupa aceste argumente, lasa-l sa aleaga el...winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Laptop pentru gaming de la 2800 ron in suswinking, ca sa te poti juca jocuri noi, pe medium-high fara nici un fel de problema.
PC-ul, il recomand doar daca stai acasa tot timpul, fara deplasari si altele de genul, altfel merge si laptop.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

PC-ul daca doresti sa joci jocuri mult mai noi, pc-ul nu se incalezeste atat de repede, fiecare are avantajul si dezvanatul lui, eu iti recomand cu mare drag un pc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un laptop mai scump si pentru sa nu se mai incalzeasca repede sa folosesti si un racitor extern.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează