|

TrustedInstaller! Am o pare problema! Nu inteleg de unde a aparut, ce e, de ce provoaca probleme sistemului, etc. Are control asupra unui folder numit System32. Nu il pot sterge pentru ca nu am permisiunea de a sterge/modifica/etc. folderul, si chiar daca umblu la proprietati tot nu ma lasa sa sterg, da 1000 de erori. Funda cine stie sa-mi explice ce si cum despre TrustedInstaller si mai ales cum scap de el! Help please!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Tu de fapt vrei sa stergi System32? Nu e nevoie sa stergi acel folder si nici nu vei putea, face parte din folderele de sistem si contine fisiere aflate in uz.Nu are rost sa stergi acel System32, iti vei strica Windows-ul.
Cat despre TrustedInstaller vezi aici ce e cu el, nu e virus http://www.processlibrary.com/directory/files/trustedinstaller/195088/

3 răspunsuri:
| a răspuns:

System32 este folderul cu librariile windowsului, daca incerci sa-l stergi bulesti windowsul happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Gas):

Trustedinstaller este...stapan si pe Internet Explorer, pe care incerc de un an sa-l sterg si sa descarc altul, dar nu imi da voie Trustedinstaller. Explorerul nu mai merge deloc si nici sa descarc altul nu se poate ca de fiecare data cand incerc sa descarc, orice versiune de Explorer, dupa ce il descarc imi spune ca versiunea respectiva nu este compatibilta cu windowsul meu -windows 8-

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

TrustedInstaller are rolul de a-i opri pe prosti sa strice calculatorul.

System32 e un folder cu fisiere de sistem. Daca l-ai sterge, calculatorul nu ar mai merge. D-aia TrustedInstaller nu iti da voie sa te atingi de el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează