| Casian76 a întrebat:

Unchiul meu are o cartela la abonament de la digi mobil de 3 ani și a plătit în fiecare luna abonamentul. Acum a rămas fără telefon, știe cineva dacă poate beneficia de un telefon cu 0 avans de la rețeaua sa? Și dacă da ce fel de telefon?

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine este sa nu is i cumpere telefon de la Digi, sunt scumpe si te obligă sa faci abonament pe doi ani, si doi ani tot dai rate, cel mai bun lucru sa i si cumpere un telefon nou, de preferat xiaomi, sau Motorola, gaseste si in flanco sau altex, un telefon bun, ne codat pe nicio rețea, si i si poate pune cartela digi in el si poate il gaseste la ofertă in Flanco sau la media galaxy au ăia promotii la telefoane, sau la Emag mai poate gasi telefoane bune, sau pe Olx.

| Bizon95 a răspuns:

Din pacate gigi, foarte probabil pentru ca are cele mai mici preturi din tara la telefonia mobila, nu are nici un fel de promotii de genul asta

toate telefoanele de la ei de pe site sunt mai scumpe decat pe pe eMAG/compari.ro iar partea de rate este verificata si garantata de o banca (deci, daca ai alte imprumuturi, nu poti sa iei nimic)

dupa cum vezi in link-ul lui flixbuster, nicaieri nu scrie cu abonament sau fara

imi pare rau

| flixbuster a răspuns:

Vezi aici (ordoneaza dupa pret, crescator):

http://www.digiromania.ro/magazin-online

De verificat in orice magazin (sau la telefon) Digi dar din cate stiu se poate plati in rate cu avans 0.

| BogdanM275 a răspuns:

Poate beneficia dar cel mai probabil va fi nevoie sa își prelungească abonamentul (reînnoirea acestuia) și în funcție de ce telefon dorește va fi nevoit sa îl i-a în rate, telefoane cu avans zero la Digi găsești Digi C1, Digi R1 sau Nokia 3310, dar sunt mai multe modele disponibile la Digi.

| AnimeLuverBoi a răspuns:

Gasesti la ei pe site