| sveetlana a întrebat:

Am platit doi ani de zile rata la un telefon nu conteaza acum ce telefon conteaza ca e frumos destul de rapid dar cu multe inconveniente.Intrebare exista pe piata telefoane cum am avut eu in 2008 nu a fost asa ultra performant ca cele de azi dar puteai pune muzica pe ea si sa alegi ca rington muzica ce ai incarcat orisice muzica incarcai pe telefon putea sa o pui ca rington.Ba mai mult puteai pune poza la omul ce te suna si vedeai cine te suna ca ii aparea poza.Ba mai mult puteai sa alegi la fiecare persoana ringtonul specific ca deja dupa cum suna telefonul stiai cine e.De atunci au trecut 13 ani si nu sa mergem inainte dar mergem in spate ca nimic din toate astea nu pot cu noul telefon la care acum am terminat rata.Pot sa ma joc jocuri dragute asta da pot sa ma uit pe Facebook si sa accesez internet da, pozele si videourile au devenit mult mai performante si cu asta sunt de acord dar imi lipsesc cele enumerate mai sus.Sau exista totusi astfel de telefoane numai eu nu stiu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Acel cerc albastru. Dacă observi este o diferentă între cercuri. Diferenta este între iconița de profil cartela SIM și iconița de profil Telefon. Eu am Samsung. Nu știu ce tel aveți sau cum o fi la altele

https://ibb.co/R37XrtH

13 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Tot ce ai enumerat mai sus inca poti face pe noile telefoane. De la muzica ca si rington, poza personalizata pe fiecare contact. Roaga pe cineva "priceput" sa iti arate cum. Poate nu mai este la fel de "facil" dar optiunile inca exista si sunt acolo.

| SpiridusulTuca a răspuns:

Aveai iphone sau ce aveai? Pe android ai zedge poti sa iti faci ce vrei tu pana si cum arata sistemul.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

"Ba mai mult puteai pune poza la omul ce te suna si vedeai cine te suna ca ii aparea poza"

Ca Pozele ca să îți apară la un nr de telefon. Ex îi pui o poză la numărul lui Ionescu. Numarul lui Ionescu nu trebuie să fie salvat pe cartela SIM ci in memoria telefonului adică Telefon.

https://ibb.co/86D394R

| sveetlana explică (pentru anonim_4396):

Vad foarte clar ce ai trimis dar degeaba apas eu acolo unde ai incercuit cu rosu ca nimic.

| Anonim a răspuns (pentru sveetlana):

laughing aceea este doar o imagine. Trebuie in telefonul dvs. Iar un oarecare număr trebuie salvat in mem telefonului.

| sveetlana explică (pentru anonim_4396):

Nu ride ca nu pe ecranul calculatorului am apasat ci in telefonul meu la profilul mamei mele dar in telefonul meu la profiluri nici nu exista semnul pozei in cerculet ca in poza ta ci un cerc albastru si atit.

| sveetlana explică (pentru anonim_4396):

Da este si eu nu am prima varianta am varianta a doua adica imi arata ca in poza cercul mov.

| sveetlana explică (pentru anonim_4396):

Pina la urma am gasit despre ce vorbesti tu.Da cele nesalvate in sim numai pe tel au acel simbol de telefon numai cele salvate in sim nu.Multumesc.Deci adaugarea pozei e clarificata pentru asta funda ramane intrebarea cu pusul muzicii pe telefon si adaugare ca rington.Sau sa pun incodata intrebarea cu ringtonul sa primesti si aici si acolo funda pentru?

| Anonim a răspuns (pentru sveetlana):

Aia cu setatul melodiei la fiecare număr este tot la optiunea de profil de telefon explicată anterior, nu SIM. Am pus mai sus un link cum arată. Însă pentru a seta melodia personală adică a telefonului: Setări > Sunete și Vibrații > ton sonerie. Samsung.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sonerie setată unui nr de telefon. Din agendă. Cum am repetat. Numărul trebuie să fie in mem tel. Nu merg la numerele pe SIM.

https://ibb.co/dJq2Vrc

| sveetlana explică (pentru anonim_4396):

M-am uitat in telefonul meu nu am optiunile ce ai tu in poza.Atlfel as sti ca am telefon mobil inca din 2007 chiar daca mereu alte telefoane dar folosesc mobil de atunci.

| sveetlana explică (pentru anonim_4396):

E foarte dulce cainele de la avatarul tau. Daca Dzeu nu o sa-mi dea nepoti in mod negresit imi iau unul fix ca aceasta.

| Anonim a răspuns (pentru sveetlana):

Este rasa Samoyed