| Lioana a întrebat:

Am primit de la Orange urmatorul mesaj:
"Din 30 august, Optiunea 5 euro credit cu minute, valabila 30 zile nu va mai fi disponibila pentru activare/reincarcare. Daca vrei sa folosesti optiunea dupa aceasta data, intra in MyOrange pana pe 29 august si opteaza pentru reactivare lunara automata. Despre prelucrarea datelor personale pe orange.ro/gdpr"
Eu am intrat pe MyOrange dar nu am gasit unde pot opta pentru reactivarea lunara automata a optiunii. Stie cineva cum pot face asta?
Acum am optiune de 5 euro activa, fara reactivare automata.

17 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Cel mai safe cred e sa mergi direct acolo sau sa ii suni pentru a te lamuri.

| dannyel86 a răspuns:

"Clarificare Orange România: Orange NU renunță la opțiunea de 5 euro pentru cartelele PrePay, dar perioada de valabilitate se schimbă.
Beneficiile rămân neschimbate, însă perioada de valabilitate se modifică, de la 30 de zile, la 28 de zile.
Astfel, clienții Orange PrePay pot achiziționa în continuare opțiunea de 5 euro credit cu minute și internet cu valabilitate de 28 de zile atât din magazinele fizice din toată țara, cât și online din My Orange. Totodată, pentru un management mai simplu clienții au posibilitatea să activeze și să dezactiveze oricând din contul My Orange opțiunea de plată recurentă lunară."

sursa: https://www.mobilissimo.ro/......ncarcabile

| Yuoia a răspuns (pentru dannyel86):

Hmmm, la Orange se scurteaza luna. Le mai iese o luna intr-un an.

| Catrice a răspuns (pentru dannyel86):

E 28 zile de vreo 2 ani cred...
Am primit și eu mesaj luna trecută și zice ca se refera doar la reîncărcarea din aplicație

| dannyel86 a răspuns (pentru Yuoia):

E posibil ca si Vodafone sa procedeze la fel in viitor. Nu o vad insa ca o metoda de a atrage clienti, ci un motiv ca noi sa ne portam de la o retea la alta si sa alegem beneficiile care ne convin.

| dannyel86 a răspuns (pentru Catrice):

E 28 de zile de 2 ani doar la incarcarea prin *100# sau din magazin. Pe MyOrange valabilitatea e de 30 de zile. Din 30 august, termenul de valabilitate va fi de 28 de zile, indiferent cum incarci.

| Catrice a răspuns (pentru dannyel86):

Reincarc din aplicație de câteva luni și m-am văzut vreo diferența thinking

| Yuoia a răspuns (pentru dannyel86):

Mie imi ajunge DIGI.
Am incercat candva Vodafone. Dar... Ce-mi convenea mie era in extraoptiuni. Care nu functionau fara o optiune activa. Plateam dublu pentru ceva. Nu stiu daca si acum e la fel.

| dannyel86 a răspuns (pentru Catrice):

Si eu folosesc MyOrange de ani buni.
Dar am vrut sa-mi activez uneori optiunea cu 5 euro de la *100#.
Iar acolo apar 2 variante la "Optiuni cu minute":
1. Optiunea 5 euro 28 de zile
2. Optiunea 5 euro 30 de zile.
Daca tastezi cifra 2, te anunta ca optiunea se poate activa exclusiv din MyOrange, nu si prin *100#. big grin

| Catrice a răspuns (pentru dannyel86):

Ma ferisem de faza cu introducere cnp/adresa ca ma gândeam ca îmi trimiți chitanță acasă și cum nu prea eram pe acasăhee hee

| dannyel86 a răspuns (pentru Yuoia):

Fiecare operator de telefonie vine cu oferte proprii. Desi nu am semnal foarte bun in interior, Orange imi acopera momentan nevoile de consum lunar pe telefon. Daca Vodafone ar avea optiunile pe care le gasesc la Orange, m-as porta imediat.
Din pacate, majoritatea prietenilor sunt si ei pe Orange (un motiv in plus sa pastrez operatorul).
La Digi sunt oferte atractive pentru convorbiri in retea. Dar am putine numere portate sau cu sim de la Digi. In plus, extraoptiunile platite separat depasesc ca si costuri ce imi ofera Orange. Am fost uimit sa constat ca pentru SMS in retea (la DIGI) trebuie platit separat (cel putin asa erau ofertele cand am luat eu un sim de la Digi ca sa fac teste de semnal)
Repet: nu laud Orange, dar daca Vodafone ar avea ofertele pe care le folosesc eu, m-as porta urgent la ei.

| dannyel86 a răspuns (pentru Catrice):

Buna asta! laughing

| Yuoia a răspuns (pentru dannyel86):

Da, si mie mi s-a parut Orange mai bun decat restul.
Eu insa nu vorbesc mult. Dar folosesc internetul.

| dannyel86 a răspuns (pentru Yuoia):

Nici eu nu vorbesc mult, dar prefer sa consum din "nelimitate" laughing, decat sa ma intreb tot timpul oare cate minute mai am (ma refer la cele nationale si internationale, daca m-as porta in alta retea).
In plus, as alege Vodafone daca ar fi sa plec din retea, deoarece, pe langa faptul ca am semnal mai bun in interior, netul pe mobil merge si el bine, chiar in conditii extreme; a cazut intr-o zi curentul electric in localitate si imprejurimi. La Orange cazuse semnalul si nu aveam nici net, iar pe Vodafone intram pe web fara probleme. big grin Oare de ce?)

| Lioana explică (pentru dannyel86):

Optiunea de 5 euro valabila 28 zile va exista in continuare doar pentru cei care o au deja pe cont si se reactiveaza lunar. Eu nu o mai am ca am sters-o.
Cea de 30 zile era fara reactivare automata. Pe aceea o am eu.
Dar nici pe cea de 28 zile nu o mai pot activa pentru ca zice ca nu e compatibila cu optiunea mea activa. Si aceea nu poate fi dezactivata ca sa o activez pe cealaltă.

| dannyel86 a răspuns (pentru Lioana):

Lumea se temea ca optiunea cu 5 euro va fi scoasa definitiv din oferta Orange, de aceea compania a simtit nevoia sa vina cu clarificari. O vei putea activa si dupa 30 august, dar va avea valabilitate de doar 28 de zile.

| Yuoia a răspuns:

Tu pana acum incarcai optiunea? Sau incarcai credit si se reactiva singura? Daca e a doua varianta, nu ai aprobleme. Sa ai credit si se reactiveaza automat.