|

Am sunat pe cineva care este in reteaua Telekom si cand nu a putut sa imi raspunda un robot a inceput sa vorbeasca in alta limba (maghiara cred) si nu mi se pare normal pentru un numar de telefon romanesc. Care ar putea fi cauza? Este o eroare?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

E in alta tara, Ungaria daca limba vorbita era maghiara si este conectat la reteaua de acolo. Mesajul este generat de retea, nu de numarul de telefon

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fiecare persoana vorbeste in majoritate (cu rude si cunostinte) pe limba lui materna.
Inregistrarea mesajului pe robot face tot aceea persoana, pentru apropiatii (nu pentru autoritati, care asculta big grin ).
Eu vorbesc deseori in strainatate, iar daca vorbeste robotul, astept semnalul sonor de la final si las mesaj, chiar daca nu am inteles mesajul in aceea limba. Si nu, nu voi fi nicidecum suparat ca n-am inteles, e doar problema mea daca n-am invatat suficiente limbi.
La fel nu ma supar daca altii vorbesc alta limba in jurul meu. Daca vreau sa ma nteleg cu ei, le intreb ce limba comuna cunosc si vorbesc in aceea limba. Niciodata nu se supara nimeni, ba dimpotriva, imi sar in ajutor chiar daca ne intelegem doar partial si prin gesturi...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cand treceam odata prin Targu Mures si a vrut sa cumpere ceva mama dintr-un magazin vanzatoarea de acolo vorbea ungureste si abia dupa ce i-a facut scandal mama mea, a raspuns pe romaneste foarte nervoasa si nici nu vorbea prea bine. Asa ca fii sigur ca in Romania sunt o gramada de roboti pe telefon in limba maghiara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează