|

Am un A7 2018. Uneori cand joc PUBG Mobile, telefonul se incalzeste groaznic dupa vreo 30 de min si se misca dezastru; alteori nu se incalzeste mai deloc si pot juca ore intregi...Ce sa ii fac sa nu se mai incalzeasca?

DAU Fundă!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Confirm și eu răspunsul lui Gigi. Sunt alte lucruri mai importante de făcut decât să te joci PUBG. Nu numai că este joc plin de hackeri și alți jucători de pe emulator care te face să te enervezi, însă îți pierzi timp aiurea. Telefonul se poate strica, mai ales dacă zici că se încălzește tare din cauza ca procesorul este prea solicitat. Fie prăjești placa de bază, fie bateria se deteriorează și va trebui înlocuită. Iar temperatura CPU poate să difere și în funcție de temperatura din încăpere. Spre exemplu eu anul trecut prin vara mai jucat acest joc iar ziua temperatura CPU ajungea la 59°C, iar noaptea la 48°C. Și toate telefoanele se încălzesc când sunt utilizate în jocuri în care sunt cerute multe resurse. Descarca CPU monitor din magazin play ( cea cu verde) și vezi la ce temperatura ajunge când rulezi jocul. Fă test și ziua, cât și noaptea și vezi diferența. De asemenea închide aplicațiile care rulează și curata telefonul de toate fișierele Junk cu aplicația Clean Master.

Iar dacă ai rezoluție ecran FHD/FHD+, schimbă din FHD+ în FHD. O rezoluție cât mai mica a ecranului face să ruleze mai ușor în PUBG.

| a răspuns (pentru Wizard99):

Iar înainte să pornești jocul asigură-te că ai făcut o curățare generala prin memorie cu aplicația Clean Master. Asta e regula de bază pentru acest joc. Am ceva experienta în PUBG, 4 conturi șterse. Am renunțat la el din cauza codaților. Și în al doilea rand îți distrage atenția de la alte treburi. Hai ca mai merge un meci, hai încă unul și uite asa ma apuca 5 dimineața.

| a răspuns:

Nu mai juca caci poti sa -ti strici telefonul. E o pierdere de timp sa joci aceste jocuri. Traiesteti viata, admira natura, stabilesteti scopuri in viata si iubeste pe ceilalti caci viata este foarte scurta. Sanatate!

| a răspuns (pentru Gigi777):

Si cum iti traiesti viata?

| a răspuns:

Incearca sa inchizi aplicatiile care ruleaza pe fundal si sa descarci o aplicatie care iti regleaza cpu usage-ul