|

Am un Samsung galaxy s i9000 si cand imi pun niste aplicati pe el la un timp de 2 ore sau o zii mi se blocheaza si nu mai pot face nimic pe el trebuie sa il resetez si il resetez si cand imi pun iarasi aplicati iarasi se blocheaza va rog spuneti-mi ce sa fac ce sa instalez sau cum sa il fac sa nu mi se mai blocheze rooggg multumesc

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate ai o memorie prea mica sau poate ai vreun virus ceva...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Interesant sa te folosesti de Samsung kies pentru un amarat de lucru ce il poti face din rom recovery sincer asta dupa parerea mea este o prostie.
Deci ai un Samsung galaxy S si spui ca ai o problema adica ti se blocheaza telefonul in momentul in care doresti sa instalezi o aplicatie, ii dai reset peste reset si iti face la fel.
Posibil sa ai un anume virusel in telefon(desi sincer ma indoiesc si asta pentru ca android are la baza linux deci are schema logica si cam greu sa iei virusi).
Dar posibil sa fie si o problema flash rom(lucru mai credibil) iar problema asta sa iti afecteze performantele telefonului, dar astfel de probleme apar in momentul in care nu utilizezi telefonul asa cum trebuie.
Asa ca eu unu iti recomand o schimbare de rom(adica de android).
Daca nu te pricepi nu te baga sa faci acest lucru.
Iar daca esti din Bucuresti te pot ajuta eu personal!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut!

Dupa ce il resetezi incepe prin a instala un anitivirus. Eu folosesc Comodo Mobile Security dar sunt si alte aplicatii de securitate gratuite. O data instalat antivirusul descarca si instaleaza aplicatiile pe rand. Antivirusul iti va scana fiecare aplicatie instalata si vei sti daca e sigura sau nu aplicatia respectiva.

Sper sa rezolvi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Banuiesc ca ai android ca sistem de operare al telefonului. Cel mai bine ar fi sa il conectezi la PC si sa il deschizi cu programul Samsung Kies ( daca nu il ai, il downloadezi de pe siteul Samsung si il instalezi pe pc). Dupa ce ai instalat programul, il deschizi si conectezi la pc telefonul. Ii dai un repair phone si iti va reinstala telefonul de la zero. Sfatul meu: nu mai instala aplicatii aiurea pe telefon, decat cele necesare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează