| SometimesToDoSomeGoodYouGottaBeTheBadGuy a întrebat:

Am un telefon iPhone,cadou de la matusa mea. Faza e ca pe el este contul de id Apple al ei,dar nu ii stiu parola si nici ea nu o mai stie,asa ca nu mai pot descarca nimic din iTunes.Mi-am facut id Apple nou,dar de fiecare data cand intru pe iTunesc mi-l blocheaza si imi zice sa scriu parola iduui celalalt(al matusii mele) chiar daca am iesit si am facut altul, iar al meu il tot blocheaza.Ce as putea sa fac? Nu reusesc nicicum

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Eu totusi cred ca se mai poate rezolva ceva, dar nu de catre tine, telefonul trebuie dus la un centru care repară decodeaza resoftează telefoane, tie trebuie sa ti l resofteze, te duci luni cu el la cei care se ocupă cu resoftări si le spui si lor ce problema ai cu telefonul, si ei i ti spun daca se poate rezolva problema numai prin resoftare, sau va trebuii inlocuită placa de baza, ca atunci nu merita reparatia, mai bine cauti alt telefon nou poate tot acest model pe care il ai.

| Deliiiia a răspuns:

Buna, nu mai ai ce sa ii faci, e blocat pe iCloud. Daca il inchizi nu-l vei mai putea deschide, in rest functioneaza, mai putin a nu poti actualiza aplicatiile sau sa-ti pui melodii. Incearca sa deblochezi parola la intrebarile de securitate. In rest, poti schimba placa de baza, dar asta te va costa mult, mai ca nu merita.