| Jana09 a întrebat:

Buna!
Am avut un iphone se si mi-am uitat parola de la contul Apple, cont pe care ulterior l-am blocat si a trebuit sa astept ceva timp sa pot reseta parola.
Ideea e ca am sters totul din dispozitiv cu un program si apoi cand am vrut sa intru in telefon mi-a fost solicitata parola de la contul Apple.
Ideea e ca telefonul l-am dat cuiva cu tot cu numarul meu.
Poate acea persoana sa intre in contul meu avand nr meu de telefon si dispozitivul fara sa primesc eu ceva pe mail? Practic telefonul trebuie sa fie blocat, eu nu imi pot reseta parola si nici sa inchid nr de telefon deoarece e un nr de munca. Eu ma intreb daca cumva pozele mele mai sunt acolo chiar dar am sters practic cu un program din pc totul din el. Si daca cumva ar fi putut accesa contul fara sa primesc ceva pe mail si daca cumva pozele mele sunt pe contul meu Apple chiar daca eu am sters. Nu stiu cum functioneaza un Apple, sunt tare suparata.

1 răspuns:
| anonimg a răspuns:

Ai vazut ca pana acum nu ai primit nici un raspuns; si nici eu nu m-am grabit sa-ti raspund, gandindu-ma ca poate ar exista cineva competent, cineva care are iphone. Si este imposibil ca cineva cu iphone sa nu fi vazut intrebarea ta. Poate chiar a citit-o de pe un iphone. Asta pentru ca iphon-urile sunt cele mai nenorocite telefoane cand este vorba de blocari si deblocari.

Telefonul nu trebuia instrainat; si mai ales cu numar. Aici ai numarul de Apple Romania si ii poti suna pentru asistenta: România
0800 894847
Sursa: https://support.apple.com/ro-ro/HT201232
Sau il trimiteai aici: https://support.apple.com/ro-ro/contact
In ce ma priveste, mai mult nu te pot ajuta.