|

Buna\! am mai multe intrebari despre Nokia lumia 5201. cum pot sa pun ce ton de apel vreau eu2.cum trimit poze si melodii prin bluetooth3 de ce nu merge sa ma conectez prin usb la net4 cum as putea sa ma conectez?5.de ce nu pot sa imi fac cont pe windows phone ca sa pot lua aplicati?6 cum pot descarca sau instala whatsapp?Dau funda mare pls

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna,eu am Nokia lumia 520 si o sa incerc sa te ajut.
1.Petru a pune tonul de apel in telefon ai nevoie de un cablu usb, il conectezi in calculator apoi intri in computer si faci clic pe el(va scrii windows phone), apoi selectezi memoria telefonului si gasesti mapa ringtones si adaugi piesa preferata. Dupa aceia il deconectezi de la pc si intri in setari tonuri de apel+sunete si selectezi melodia.
2.Petru a trimite melodii sau poze intri in setari, bluetooth il activezi apoi intri la imagini selecteaza imaginea si tine apasat continuu si apasa pe partajati, dupa ce ai tastat iti va aparea o lista de acolo setezi prin bluetooth, iar pentru atrimite o piesa intri la muzica setezi melodia si la fel tii apasat continuu si partajati.
5.Petru ati face cont Microsoft intri de pe pc pe site-ul www.windowsphone.ro si in partea dreapta unde scrie explorati telefonul meu faceti clic pe conectativa, dupa asta jos apasati pe Înregistrați-vă acum si complectati tot ce se cere acolo (virsta so puneti de la 18 ani in sus) petru aputea descarca jocuri, aplicatii. Dupa ce ti-ai facut cont, la telefon setezi setari apoi pe e-mail+conturi acolo apesi pe cont Microsoft si il setezi.
6.Intra in magazin de pe telefon(iti recomant sa utilizezi conexiune la wifi)
apesi pe aplicatii si de acolo o descarci(petru a descarca trebuie sa ai cont Microsoft)
Succes, funda.

1 răspuns:
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează