|

Buna! Am o mica problemuta.Deci,am fost la Salina, a fost SUPERB, am facut poze.Am facut poze cu telefonul meu, un telefon vechi de 4 ani Vodafone 858 Smart.Pana acum totul e ok.Am facut si filmulete, am vazut unul cand eram in Salina.Bun. Dupa ce terminam excursia prin Salina, ajunsa in masina am vrut sa ma uit la poze.Dar ghici ce? Nu mai sunt pozele si filmuletele din facute in Salina.Nu am facut absolut nimic, nu am apasat pe nimic gen Stergere..nu.

Daca stiti ce s-a intamplat va rog sa ma ajutati cu o idee, pentru ca am nevie de poze la proiectul de la engleza...Am uitat sa spun ca atunci cand am vrut sa mai fac o ultima poza in Salina, imi spunea ca memoria cardului SD e plina.va rog sa ma ajutati...o sa astept si pana maine. poate va aparea ceva.Dau funda la un raspuns bun.

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Nu o sa apara nimic. Eu cred ca memoria era deja plina in momentul in care tu ai facut pozele si in cazul asta nu ai ce sa faci. Daca totusi esti sigura ca aveai spatiu, trebuie folosit programe de recuperare de date sau sa il conectezi la pc si sa te uiti cu atentie prin ambele memorii (memoria interna si cardul SD)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează